Politica de confidentialitate - Ajutor ma casatoresc! - MAC Florea

Politica de confidentialitate

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor WEDDING MASTERY ONLINE SRL. Având în vedere relația specială pe care dorim sa o avem cu Dvs., vrem sa va anuntam ca este foarte important să asigurăm protecția datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați. În aceiași măsură Confidențialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este extrem de importantă pentru noi.
 

Cine suntem?

Wedding Mastery Online SRL este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Str. Unirii, nr.53, cam.3, Municipiul Tecuci, jud. Galați, Cod postal 805300, Romania, CUI 37390301, Nr. Reg. Com.: J17/571/2017

Ce tipuri de date prelucram?

În vederea livrării bunurilor și serviciilor comandate, confirmării Comenzii, informării Dvs. privind stadiul Comenzii, oferirii de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluării bunurilor și serviciilor oferite, precum și a exercitării unor activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentului de cumpărare a Clienților, activități administrative și de media, sunteți de acord să ne încredințați următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, cnp, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, adresa de ip, număr de telefon, parola acces cont site. Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.
 

De asemenea, vă informăm că unele dintre paginile noastre de web pot conţine fişiere temporare („cookies”), care reprezintă date ce pot fi trimise către browserul dumneavoastră de website şi memorate în computerul dumneavoastră. Acest lucru permite serverului nostru să vă „recunoască” atunci când vizitaţi website-ul nostru în viitor. Majoritatea browserelor de web pot fi configurate să nu accepte cookies sau să vă anunţe când un cookie este trimis către dumneavoastră. Acestea pot fi dezactivate de către utilizatori.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

SC WEDDING MASTERY ONLINE SRL respecta dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Scopul pentru care solicitam Clientului furnizarea de date personale: pentru a face posibila livrarea bunurilor comandate, confirmarea Comenzii, informarea Clientilor privind stadiul Comenzii, oferirea de raspunsuri la reclamatiile plasate, evaluarea bunurilor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a bunurilor si serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piata, statistica, monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientilor, administrative, de media si altele asemenea.
Prin acceptarea politicii de confidentialitate, Clientul declara ca este de acord ca datele sale personale sa fie incluse in baza noastra de date si isi da in mod expres acordul ca datele sale personale furnizate sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat de catre SC WEDDING MASTERY ONLINE SRL si colaboratorii/afiliatii sai, dar si sa fie cedate/transferate afiliatilor sai precum si altor entitati din tara sau strainatate, in baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora.
Pe baza unei cereri scrise semnate si expediate catre SC WEDDING MASTERY ONLINE SRL, la adresa: str. Unirii nr.53 cam.3, Tecuci/Galati, va puteti exercita in mod gratuit dreptul la o solicitare pe an privind confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

De asemenea, puteti solicita in scris, la aceeasi adresa: rectificarea, actualizarea, blocarea sau setrgerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale, transformarea in date anonime a adatelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale, notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta nu este imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Informatiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise catre Parchet, Politie, instantele de judecata si altor organe abilitate ale Statului, in baza solicitarii acestora si in limitele prevazute de lege.

Prelucrarea datelor cu caracter personal de către Wedding Mastery Online SRL se face cu respectarea următoarelor principii:

  • Notificarea. Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
  • Legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face în temeiul şi în conformitate cu prevederile legale.
  • Scopul bine determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face în scopuri bine determinate, explicite şi legitime, adecvate, pertinente şi neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate şi ulterior prelucrate.
  • Confidenţialitatea. Persoanele care prelucrează, în numele Wedding Mastery Online SRL date cu caracter personal, au prevăzută în contractul de muncă şi în fişa postului o clauză de confidenţialitate.
  • Consimţământul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu excepţia prelucrărilor care vizează date din categoriile strict menţionate în Legea 677/2001, poate fi efectuată numai dacă persoana vizată şi-a dat consimţământul în mod expres şi neechivoc pentru acea prelucrare.
  • Informarea. Informarea persoanelor se face de către operatorul care prelucrează datele personale ale persoanei vizate;
  •  Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care le sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opoziţie şi de a nu fi supuse unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanţei de judecată pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege, care le-au fost încălcate;
  • Securitatea. Măsurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel încât să asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.