Blog - Ajutor ma casatoresc! - MAC Florea

BLOG

BLOG ajutormacasatoresc.ro

toate informatiile scrise pe intelesul tau!
Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Machiajul de mireasă – 10 secrete pentru un machiaj perfect direct de la un make up artist cu experiență
Machiajul de mireasă – 10 secrete pentru un machiaj perfect direct de la un make up artist cu experiență

Știm că vrei multe și că nu ești sigură cum să ajungi la rezultatul dorit mai ales dacă nu cunoști make up artistul, nu te machiezi prea des și nu știi ce înseamnă un machiaj complet al feței.

 

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Vino la Wedding Days Iași - Pallas Mall 14-16 Mai 2021
Vino la Wedding Days Iași - Pallas Mall 14-16 Mai 2021

Nu ți-ai găsit încă rochia potrivită? Între 14-16 Mai 2021 poți găsi peste 1000 de modele de rochii de mireasă chiar în inima Moldovei, la Iași. 3 zile te vei putea plimba și vei putea discuta direct cu furnizorii pe care îi cauți.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - 6 lucruri extrem de importante pe care trebuie să le afli despre rochia ta de mireasă (numărul 6 nu trebuie ratat)
6 lucruri extrem de importante pe care trebuie să le afli despre rochia ta de mireasă (numărul 6 nu trebuie ratat)

Ziua nunții este o zi specială așa că alege o rochie specială, pe care să o iubești și care să te iubească nu una după ultima modă dar care te nu te lasă să respiri. 

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Cum să-ți faci un buchet de mireasă WOW la un buget convenabil
Cum să-ți faci un buchet de mireasă WOW la un buget convenabil

Indiferent de anotimp, primăvara, vara, toamna sau iarna, un florist talentat va găsi niște combinații unice care să rămână în memoria tuturor peste ani.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Scăpăm de mască! În ce condiții se vor face nunți cu sute de persoane din luna August!
Scăpăm de mască! În ce condiții se vor face nunți cu sute de persoane din luna August!

Dă de veste invitaților tăi că marea relaxare se apropie cu pași repezi. În curând se va da drumul la nunți. Îndeamnă-i pe toți cunoscuții tăi să se vaccineze pentru că nunta ta depinde de numărul de persoane imunizate. 

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Fotograf de nunta – ieftin sau scump? Cui merita sa-i dai banii si de ce?
Fotograf de nunta – ieftin sau scump? Cui merita sa-i dai banii si de ce?

Poate ti-ai pus si tu intrebarea asta daca ai inceput sa cauti fotografi pentru nunta ta. Pana la urma, ce platesti? Cele cateva sute de fotografii sau omul care imortalizeaza superb cea mai importanta zi din viata ta?

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Ce faci când ajungi la propria nuntă și constați că formația lipsește?
Ce faci când ajungi la propria nuntă și constați că formația lipsește?

O pereche de miri a avut însă ghinionul să ajungă la propria nuntă pe care o pregăteau de ceva ani și să constate că formația lipsea cu desăvârșire.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Specialiștii din industrie confirmă! Explozie de nunți în a doua jumătate a lui 2021!
Specialiștii din industrie confirmă! Explozie de nunți în a doua jumătate a lui 2021!

După 1 iulie se va da liber la nunți în toată lumea. Campania de vaccinare dă rezultate iar relaxările care se văd deja anunță un sezon de nunți plin de petreceri și voie bună.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Amuzant? Tragic? Ce se poate întâmpla la o nuntă întrece orice imaginație!
Amuzant? Tragic? Ce se poate întâmpla la o nuntă întrece orice imaginație!

Datoria ta ca mireasă e să pregătești de nuntă cât poți de bine. Însă, uneori, universul, vremea sau invitații au alte planuri!