10 idei de marturii deosebite pentru nunta ta - Ajutor ma casatoresc! - MAC Florea

10 idei de marturii deosebite pentru nunta ta


Marturiile sunt un dar simbolic din partea mirilor, un mic gest de apreciere si multumire sau o amintire oferita invitatilor inainte de a pleca de la nunta.

Sunt sute de tipuri de marturii din care poti alege asa ca problema cea mai mare nu e lipsa de inspiratie ci cum sa alegi ceva diferit, simpatic, inedit care sa merite pastrat ca amintire.

1. Fotomarturia – cabina foto

Cabina foto iti poate oferi exact marturiile super simpatice si pe placul invitatilor pe care ti le doresti. Avantajul unui astfel de serviciu pentru nunta ta este dublu: indeamna invitatii sa se ridice de pe scaune si sa se distreze si le ofera marturii personale, amintiri pe viata care vor fi cu siguranta pastrate. Fotomarturiile sunt din ce in ce mai populare la nunti si sigur nu vor fi uitate pe mese sau prin posete.

2. Turta dulce decorata

Pe grupul nostru de Facebook Ajutor, ma casatoresc! mai multe mirese au propus ca idee de marturie turta dulce decorata. Prajiturile au fost intotdeauna apreciate si oferite ca marturii la nunti dar turta decorata a deveit mai apreciata in randul invitatilor in ultima vreme. In plus, este mai usor de transportat, pastrat si servit. Servita intr-o cutie de carton eleganta, turta dulce arata bine si impresioneaza.

3. Planta suculenta

Plantele suculente sunt o idee inedita de marturii si care merita toata atentia. O planta suculenta poate ramane vie pentru multi ani aducand aminte mereu celor care o primesc de ziua memorabila in care au participat la nunta voastra.

4. Borcanel cu miere sau dulceata de casa

Borcanelele cu miere sau dulceata intra tot in categoria marturii dulci. Unii invitati vor alege sa le pastreze altii se vor delecta cu mierea sau dulceata la micul dejun. Oricum isi vor aduce aminte de voi si vor aprecia gestul mai ales daca dulceata e facuta de mireasa J

5. Tablou cu muschi si licheni si mesaj personalizat

Aceasta propunere inedita este probabil ceva mai costisitoare si se potriveste mai bine nuntilor mici. Oricum, tabloul va fi extrem de apreciat mai ales daca va fi insotit de un mesaj de multumire. Astfel de marturii pot fi oferinte ca dar special nasilor, prietenilor foarte apropiati, rudelor sau parintilor.

6. Sapun handmade

Sapunul parfumat, din ingrediente naturale, creat special pentru nunta voastra va fi cu siguranta apreciat ca o idee inedita si va fi pastrat sau folosit de invitati dupa nunta. Ambalajul trebuie sa fie atractiv pentru ca sapunul sa se pastreze bine si sa nu se sfarame sau umezeasca.

7. Seminte de flori

Pliculetele cu seminte de flori reprezinta cu siguranta o idee inedita de marturii mai ales daca o mare parte dintre invitati apreciaza gradinaritul si frumusetea plantelor decorative.

8. Semne de carte

Ai invitati care apreciaza lectura? Semnul de carte cu fotografia voastra intr-o ipostaza haioasa le poate aduce aminte de voi si de ziua nuntii voastre.

9. Magneti de frigider

Frigiderul este probabil cel mai vizitat obiect din casa. Pe usa lui se aplica magneti cu poze din calatorii, amintiri de la evenimente speciale, nunti, botezuri, aniversari. Daca vrei ca cei dragi sa isi aminteasca multa vreme nunta ta, ofera-le o astfel de marturie.

10. Sticlute cu bautura

Sunt destul de des oferite la nunti pentru ca sunt usor de gasit, ambalat si consumat. Daca ai amatori de astfel de marturii le poti folosi.

Pe grupul nostru Ajutor ma casatoresc unde noi consiliem peste 2500 de miri din toata tara s-a discutat despre marturii iar ideile au fost pe cat se poate de diverse si interesante. Propunerile au inclus decoratiuni din metal, paharute pictate cu tema evenimentului, decoratiuni de brad si globuri pictate, mini colivii decorative, tatuaje temporare realizare la un tatoo bar iar cineva a propus chiar si ideea de copacei sau bonsai.

Intra si tu in grupul nostru apasand AICI si spune-ne ce idei de marturii ai, ce marturii ai primit de-a lungul timpului sau ce ti-ar placea sa primesti.

Cu cat mai multe idei cu atat mai bine!