5 sfaturi de la experti pentru o nunta de vis - Ajutor ma casatoresc! - MAC Florea

5 sfaturi de la experti pentru o nunta de vis


Nunta de vis nu e cea pe care o vezi in reviste. Nunta de vis e cea pe care o faci tu, cu banii pe care ii ai, in regiunea in care esti si pentru invitatii pe care ti-i doresti.

Pentru ca tu sa reusesti sa ai o nunta de vis din punct de vedere al distractiei, organizarii, cheltuielilor, o nunta care sa nu te coste o avere si pentru care sa nu ai nevoie de o armata de oameni, ar fi bine sa tii cont de aceste 5 sfaturi.

1. Nu cauta inspiratie de nunta doar pe Pinterest.

Pinterest e o platforma cu poze frumoase dar realitatea dintre inspiratia pe care o gasesti acolo si realitatea ta imediata poate fi foarte mare. In loc sa pierzi timp pretios pe pinterest mai bine stabilesti niste intalniri cu furnizorii locali disponibili si afli direct de la ei ce servicii iti pot oferi si la ce costuri. Explica-le direct viziunea ta despre nunta si cere-le sfaturi privitoare la serviciile dorite. Fa asta cu salonul, fotografii si videografii, band-ul si DJ-ul, furnizorii de candy bar si floristii locali. Evita sa mergi la un orice furnizor cu 1-2 luni inainte de nunta cerand sa-ti execute aranjamente, torturi sau fotografii pe care le-ai gasit pe internet. S-ar putea ca bugetul sa nu-ti permita nici macar jumatate din ceea ce visezi.

2. Nu alege furnizori fara sa pui intrebari

Nunta este imbibata de emotii si de senzatii si multi miri aleg furnizori care „dau bine” sau care „au un vibe pozitiv” sau cu care simt ei ca au „chimie.” Da, chimia e importanta dar inainte de a semna un contract pune cat mai multe intrebari, cere referinte, cauta review-uri online, fa-ti temele. Nimeni nu e perfect si e foarte important sa stii daca un fotograf livreaza pozele tarziu, e morocanos cu clientii sau este extrem de intruziv la nunti.

3. Pastreaza legatura cu furnizorii alesi

Chiar daca ai ales furnizori de incredere tine cont ca oamenii uita detalii, au multe evenimente si nu vor sti exact ce le-ai comunicat tu in urma cu 1 an. Suna-i din cand in cand si intreaba-i daca data de nunta este clara, daca serviciile sunt aceleasi, daca bandul, echipa foto-video, salonul sunt inca in business si onoreaza evenimente in aceeasi formula. Lucrurile se schimba in timp si de multe ori oamenii se despart sau dau faliment si uita sa te anunte.

4. Invita oamenii din timp la nunta ta

Comunica din timp, cu respect si claritate cu cei pe care vrei sa ii inviti la nunta. Creeaza un Save the Date, o pagina de nunta, inmaneaza invitatiile din timp pentru ca nimeni sa nu fie luat prin surprindere si sa refuze invitatia pentru ca si-a facut alte planuri. Foloseste Ghidul pentru a crea invitatia de nunta pe care il gasesti AICI si in care explic in detaliu cum sa compui invitatia, cand sa o inmanezi si cum sa o inmanezi. Oamenii trebuie sa aprecieze ca i-ai invitat si sa nu simta ca le fortezi mana oferindu-le peste noapte o invitatie la nunta pe care ei sunt obligati sa o onoreze. 

5. Ai grija de oamenii care vin la nunta ta

Invitatii aleg sa vina la nunta ta si sa petreaca o noapte in compania voastra. Ofera-le atenite, servicii de calitate, mancare buna, multumeste-le pentru ca au venit si nu uita sa le strangi mana cand pleaca. Politetea si atentia nu costa nimic iar impresia lasata de micile gesturi conteaza enorm astazi cand oamenii sunt invitati la atat de multe nunti si pleaca dezamagiti de la tot mai multe dintre ele.

Nuntile care impresioneaza sunt cele la care toate detaliile au fost luate in considerare, toate amanuntele au fost puse la punct iar atmosfera a fost fantastica. Iti doresti o astfel de nunta? Ia legatura cu un expert fie el wedding planner, organizator de nunti, wedding coach sau consultant de nunti si afla tot ce trebuie sa stii pentru o nunta ca de pe revista!

Daca vrei sa ne cunosti mai bine, sa participi la LIVE-uri saptamanale, sa primesti raspunsuri la intrebari direct de la Mac Florea, wedding coach, click AICI si intra in grupul Ajutor, ma casatoresc! Asteptam acolo intrebarile tale!