Cum poți evita un moment jenant în timpul dansului mirilor cu doar 3 lei?


Dansul mirilor este primul dans al serii și marchează începutul petrecerii de nuntă. Pentru ca acest moment să fie unul reușit sunt câteva elemente de care trebuie să ții cont: de la durata melodiei, alegerea coregrafiei și chiar până la suprafața ringului pe care are loc dansul.

În ultimii ani, dansul mirilor a căpătat o însemnătate tot mai mare și fiecare pereche de miri încearcă să-și impresioneze cât mai mult  invitații. Aproape că, nu mai există nuntă fără o coregrafie a dansului mirilor și fără “fum greu”, care să creeze efectul de plutire pe nori.

Însă, pe cât de minunat se vede din exterior pe atât de atenți trebuie să fie mirii să nu își transforme momentul, dintr-unul memorabil, într-unul comic. De ce? Pentru că, pe lângă faptul că trebuie să excute mișcările de dans cât mai bine, ei trebuie să își mențină și echilibrul ca să nu alunece.

“Fumul greu” este de fapt un abur, ce se obține din dizolvarea gheții carbonice, care plutește până la nivelul genunchilor. Problema fumului greu este că, dacă suprafața pe care veți dansa este acoperită cu gresie sau parchet, aceasta va deveni foarte alunecoasă.

Dacă vei avea o coregrafie cu mișcări bruște sau cu mișcări ce necesită o stabilitate mare pe sol, atunci aveți nevoie de un produs care să vă ajute să nu alunecați.

Cel mai ieftin produs pe care îl poți folosi, te costă aproximativ 3 lei, îl găsești în orice farmacie și se numește “plasture antireumatic”.

Cumpără un plasture, decupează o bucățică mică din el, lipește-l pe talpa pantofilor tăi și al partenerului și bucurați-vă de momentul vostru de dans.

 

© Mac Florea – The wedding coach