Culorile anului 2017, pentru o nuntă cu stil Flori, decoratiuni & culori - Ajutor ma casatoresc! - MAC Florea

Culorile anului 2017, pentru o nuntă cu stil


Institutul Pantone a lansat o paletă de culori din care se va alege culoarea principală a anului 2017. Este vorba despre culori inspirate din natură ce vor dicta următoarele trenduri în industria modei, dar și în industria organizării de nunți, pentru o nunta cu stil.

Nuanțele primăverii 2017 amintesc de mediul înconjurător, spectrul fiind plin de emoție și de trăire, toate culorile pot fi integrate și folosite cu succes în decorul nunții tale.

*****

*Pink Yarrow -o culoare vibrantă, festivă și tropical.

Această culoare se adresează în special celor care își doresc o nuntă romantică. Poți avea un buchet de flori pink yarrow care va ieși în evidență cu rochia albă de mireasă. Iar de acestă culoare se mai pot bucura atât mirele cât și invitații.

*****

*Kale -o culoare inspirată din natură.

Aceasta culoare se adresează în special mireselor care au un aer ușor boem și care își doresc să integreze tabloul naturii în nunta lor. Această culoare poate fi folosită cu succes la buchetul tău de mireasă și la aranjamentele de pe mese.

*****

*Niagara –spre deosebire de albastrul seren al anului 2016, Niagara se aseamănă mai mult cu acel albastru al denimului.

Această culoare poate fi alegerea ideală dacă îți dorești o nuntă romantică, chic. Acesta paote fi combinat cu clasicul alb, dar și cu nuanțele mai închise și mai deschise de albastru.