10 sfaturi despre cum să pozezi pentru a fi naturală, feminină și elegantă


  • Acasa
  • »
  • Blog
  • »
  • Foto & video
  • »
  • 10 sfaturi despre cum să pozezi pentru a fi naturală, feminină și elegantă

Nu este ușor dar merită!

1. Încearca să te lungești, să te apropii cu capul cât mai tare de tavan, nu trebuie să exagerezi, și acum revino cu bărbia într-o poziție normală.

2. Înclină capul către umărul mai ridicat, vei arăta mai feminină.

3. Dă-i creierului ceva de făcut. De exemplu numără ceva și ochii tăi vor arăta mai expresivi și interesanți.

4. Coboară și împinge umerii ușor în spate, pieptul se va mări și vei arăta ca o femeie puternică și sigură pe ea.

5. Lasă-ți greutatea pe piciorul din spate și adu celălalt picior în fața lui. Poți arăta foarte bine și dacă nu încrucișezi picioarele în cazul în care vrei să transmiți putere prin felul în care pozezi.

6. Îndoaie brațele într-un unghi obtuz pentru un look calm, liniștit, relaxat.

7. Strânge pumnul, ține-l strâns 2 secunde și apoi lasă-l să se desfacă natural. Acum degetele tale sunt relaxate și așa ar trebui să fie și pozate pentru a nu distrage atenția de la chipul tău.

8. Încheieturile mâinilor trebuie să fie drepte sau curbate în mod natural. Dacă este posibil încearcă să îndrepți spre cameră doar lateralul palmei.

9. Folosește-ți mâinile pentru a te sprijini, să încadrezi cu ele, să ții ceva, să arăți către ceva sau pentru a atinge. Cel puțin una dintre ele ar trebui să facă ceva și atunci fotografia va fi mult mai naturală, interesantă și frumoasă. Evită să folosești ambele mâini în oglindă, o mână ar trebui să fie mai sus decât cealaltă.

10. Crează spații între talie și brate, spații ce vor arăta natural dacă mâinile au ceva de făcut ( ții în mână buchetul, voalul, atingi o brățară, gâtul, decolteul…)

Bonus: Dacă vrei să te pozezi în fața unui perete, curbează-ți zona lombară pentru a crea din corpul tău litera “S”. E nevoie de efort pentru a arăta bine în fotografii. Încearcă sfaturile mele înainte de nuntă, exersează în oglindă pentru a vedea ce mult contează să ai o poziție corectă a corpului. Vei arăta natural și superb în toate fotografiile de la nunta ta.

 

Articol creat de Fotograf Cristina Paraschiv

www.CristinaParaschiv.com

cvparaschib@yahoo.es

0740.824.184