Cum să-ți faci absolut toți invitații să se distreze și să iasă la dans? Răspunsul te va uimi!


 • Acasa
 • »
 • Blog
 • »
 • Foto & video
 • »
 • Cum să-ți faci absolut toți invitații să se distreze și să iasă la dans? Răspunsul te va uimi!

Știai că o nuntă poate deveni  foarte repede monotonă? Sigur știai! Ai participat la destule evenimente și ai observat și tu că la un moment dat, pe parcursul celor 8 – 10 ore cât durează o nuntă, invitații încep să se plictisească și să nu mai știe ce să facă. Mirii devin panicați și încep să facă semne discrete nașilor și prietenilor să mai iasă la dans. Pentru că e ringul gol. Nimeni nu dansează, nimeni nu se distrează, toți par că abia așteaptă să se taie tortul ca să poată pleca acasă.  

Știai că există însă o gamă largă de servicii care îți pot scoate rapid invitații din starea de monotonie? Prescurtat, ele se numesc S.A.V.E sau servicii care aduc valoare evenimentelor.

Gama de astfel de servicii S.A.V.E este extrem, extrem de variată iar tu, ca mire sau mireasă, te poți păcăli foarte ușor în alegerea unui astfel de serviciu. Pentru că cine poate ști ce e mai potrivit la nuntă, o pereche de mimi sau o demonstrație de karate?

Pentru a combate aceste "momente moarte" ale nunții lor, mulți viitori miri aleg la întâmplare diverse servicii scumpe, cu care speră să învioreze atmosfera și să trezească interesul invitaților. Criteriul lor? "Să fie scump și să nu-l mai fi avut la nuntă prietena, verișoara sau sora. Să fie ceva nemaivăzut și nemaiauzit." Multe astfel de servicii, noi, scumpe și nemaivăzute, nu te ajută însă cu nimic la nuntă dintr-un motiv foarte simplu: nu sunt apreciate de invitați, nu sunt pe placul invitaților, nu bine dispun invitații, nu schimbă cu nimic starea de plictiseală intervenită pe parcurs. Pentru că stârnesc prea puțin interes sau un interes de scurtă durată.

Nu știi pe ce criterii ce să alegi? Îți spunem noi.

Serviciile care aduc valoare adăugată trebuie să:

 • ridice oamenii de la mese,
 • să-i facă să râdă,
 • să-i facă să socializeze,
 • să-i facă să petreacă timp cât mai aproape de ringul de dans pentru ca mai apoi să poată dansa și să se simtă excelent.

Poate face asta o demonstrație de karate? Da, dacă 50% dintre nuntași sunt karatiști. Poate face asta o scenetă sau o piesă de teatru? Nu chiar. Dacă nu ai karatiști la nuntă, dacă nu ai actori la nuntă sau în general oameni care să aprecieze statul pe scaun și privitul, încearcă o cabină sau o oglindă foto. Rezultatele vor fi garantate. Cabina foto bifează toate criteriile de mai sus.

Vrei să nu te bârfească invitații? Fă asta!

Primii invitați, care vor ajunge cu o oră sau două înaintea celorlalți, vor intra în sală, vor ciocni un pahar cu mirii după care se vor așeza la mese și se vor plictisi. Plictisiți fiind, vor începe să vă bârfească în mintea lor și să vă critice aranjamentele de pe mese, culorile, sala, toate alegerile făcute de voi cu atâta grijă. De ce? Pentru că nu au nimic mai bun de făcut.

Cabina foto este cel mai la îndemână instrument cu care îți poți bine dispune invitații și le poți oferi ceva de făcut cât timp tu, ca mire sau mireasă, nu te poți ocupa de ei. Recomandăm cabina foto încă de la începutul evenimentului, de când ajung primii invitați. Cât timp se va face primirea (1-2 ore), ei vor avea timp să se relaxeze, să intre în starea de distracție și să-și facă câteva poze haioase.

Cabina foto este un mini studio mobil la care invitații pot să-și facă poze printate pe loc și pe care le pot lua drept mărturie. Cabina foto ridică automat lumea de la mese, îndeamnă invitații să se miște, să socializeze, să râdă și să intre într-o atmosferă de petrecere. Oamenii se costumează, își pun ochelari, măști, se bucură și automat încep să se distreze.

Faptul că este un instrument atât de eficient cu care îți poți face invitații să se ridice de la mese și să râdă este cel mai mare avantaj al cabinei foto. Ai putea să alegi o mulțime de alte servicii, demonstrații de karate, mimi, diverse trupe de teatru și dans sau magicieni. Însă invitații tăi vor sta tot pe scaune, nu se vor mișca, și prin urmare nu vor ieși la dans.

Nu pierde interesul invitaților tăi încă din prima oră a nunții. Creează un orar al nunții și gândește-te ce servicii se potrivesc în momentele moarte și combină-le cu grijă. Cabina foto nu trebuie să lipsească. Dacă mai ai buget, poți aduce și alte servicii dar numai unele care fac invitații să râdă cu poftă, să se miște, să vrea să danseze. Trupele de dans fac foarte bine asta, la fel și un DJ, tot ce trezește dorința de mișcare și distracție. Stați departe de orice serviciu care ține oamenii pe scaune și care îi îndeamnă să își scoată telefoanele și să facă scroll pe Facebook.