Amuzant? Tragic? Ce se poate întâmpla la o nuntă întrece orice imaginație!


Un post de radio a făcut un sondaj în rândul ascultătorilor și i-a întrebat care a fost cel mai mare dezastru la care au asistat fie la propria nuntă, fie la o nuntă la care au fost simpli invitați.  Așa cum vă puteți imagina, unele povești au fost de-a dreptul amuzante, altele au fost tragice. Însă finalul a fost întotdeauna fericit.

Preotul încurcă... mirii

Poate credeați că numai în filme mirele sau mireasa, de emoție sau din sentimente amestecate, încurcă numele actualului partener cu al fostului în timpul jurămintelor. Ei bine, se întâmplă și în viața reală. Un preot, a repetat, de mai multe ori, numele fostului iubit al miresei în timpul slujbei de cununie religioasă. După ce preotul a greșit numele de câteva ori, mirele, evident deranjat, gelos și rușinat a decis să îl corecteze. Preotul și-a cerut scuze însă mirele a mai rămas supărat o vreme din cauza confuziei.

Preotul... face atac de cord

Un alt preot, la o altă nuntă, a avut un atac de cord chiar în timpul ceremoniei. Mireasa, care era asistentă medicală, i-a acordat primul ajutor până la sosirea ambulaței. Preotul a fost transportat la spital însă ceremonia s-a reluat doar după câteva ore timp în care invitații s-au liniștit și un alt preot a fost adus să oficieze ceremonia.

Nuntă prelungită... din cauza vremii

Te gândești că primăvara e un anotimp romantic, perfect pentru o nuntă. Copaci înfloriți, miros de iarbă proaspătă, nici prea cald, nici prea frig. Un cuplu a avut însă parte de un ... viscol de toată frumusețea la o nuntă de Aprilie. Avertizările de viscol au apărut cu doar o zi înaintea nunții așa că mirii au decis să meargă înainte cu nunta pentru că... era luna Aprilie.

În ziua nunții, stratul de zăpadă avea însă dimensiuni considerabile așa că unii invitați n-au reușit să ajungă. Salonul de nunți nu reușise să curețe zăpada de pe alei așa că invitații, care au reușit să ajungă, au înnotat efectiv prin zăpadă până la intrare. La sfârșitul nunții, s-a constatat că erau înzăpeziți cu totul și că nimeni nu putea pleca. Așa că au prelungit petrecerea cu încă câteva ore până au fost deszăpeziți.  

Mirele dansează de rupe... tot

Cineva povestește cum un mire a dansat cu atâta entuziasm la propria nuntă încât... a alunecat și și-a rupt glezna. De durere, a leșinat și s-a trezit la spital unde, confuz, a început să se certe cu medicii pentru că dorea să se întoarcă la nuntă. Medicii au trebuit să-i administreze calmante pentru că mirele nostru insista că nu vrea să-și lase mireasa singură și să strice nunta. Într-un final, l-au convins să renunțe la idee pentru că era lovit destul de rău. Așa că nunta s-a termiant mai repede decât era planificat.   

Invitații mănâncă peștii... din acvariu

O mireasă a ales să facă invitaților o surpriză. În loc de aranjamente florale pentru mese, mireasa a decis ca în dreptul fiecărui invitat să pună un mic recipient cu un peștișor auriu. Recipientele cu peștișori trebuiau luate acasă de către invitați ca mărturii de nuntă. O idee inedită și interesantă. Numai că, după cum povestește un fotograf, unii invitați, după ce au băut ceva mai mult, au decis să... mănânce peștișorii. Și au insistat ca fotograful să le facă și poze. Momentul l-a amuzat teribil pe fotograf care a decis să includă pozele în albumul final de nuntă. La final, când mireasa a văzut pozele, a înțeles de ce la urma nunții a găsit atât de multe recipiente goale, fără pești, rămase pe mese. Mai bine le servea direct sushi dacă știa că sunt doritori ...

Datoria ta ca mireasă e să pregătești de nuntă cât poți de bine. Însă, uneori, universul, vremea sau invitații au alte planuri! Important e să treci ușor peste toate. Peste ani îți vei aminti cu plăcere de nunta ta chiar dacă unii invitați decid să mănânce peștișorii sau preotul încurcă numele mirilor.