7 motive pentru care trebuie să îți alegi cea mai bună locație de nuntă


A fi un mire responsabil inseamnă a deține controlul asupra informațiilor. Cu cât știi mai multe, cu atât poți lua cele mai bune decizii pentru a alege cea mai bună locație de nuntă si a-ți organiza o nuntă de succes.
Insuccesul apare în urma unei organizări defectuoase, fără nici un control și fără nici un plan pe care să îl urmezi pas cu pas, mai mult decât atât, insuccesul apare când iei decizii bazate pe zvonuri, fără să le verifici.

Succesul nunții, însă, ține de valoarea pe care o creezi pentru nuntași și, implicit, de gradul lor de satisfacție.

Unul dintre cele mai importante elemente pentru a-ți organiza petrecerea este localul de nuntă care poate fi un restaurant, ballroom, cort de evenimente etc. De ce ai nevoie de o locație cât mai bună?

  1. Pentru că vei petrece acolo, împreună cu invitații tăi, între 5 și 10 ore. Și cu cât invitații tăi se vor simți mai bine și vor fi mai încântați, cu atât vor petrece mai mult. Cu cât condițiile oferite vor fi mai precare, mai slabe, cu atât aceștia vor simți un disconfort mai mare și este posibil să plece devreme, iar petrecerea va fi compromisă. Iar tu nu îți dorești acest lucru.
  2. Pentru că localul de nuntă este cel mai complex element constitutiv al nunții tale. Localul de nuntă îți oferă design, spațiu, confort, ambianță, iluminat, acustică, ordine și curățenie, servire, mâncare, băutură. Desigur, nunta este un întreg format din mai multe elemente și toate sunt importante, însă ordinea importanței lor este una singură: mai întâi alegi locația de nuntă, apoi muzica și nu în ultimul rând serviciile foto/video.
  3. Pentru că prima impresie întotdeauna contează și este important ca atunci când invitații tăi pășesc în locația ta de nuntă să îi surprinzi din prima, să îi lași muți de uimire și atunci toate celelalte elemente vor fi percepute altfel.
  4. Pentru că este posibil să “concurezi” și cu alte nunți în acea dată și trebuie să te poziționezi în fața invitaților tăi ca fiind cea mai bună alegere pe care ei o pot face. Locația este pilonul care te va ajuta să te diferențiezi de alte nunți.
  5. O locație va impune de la sine o anumită conduită invitaților tăi. Cu cât locația aleasă este mai elegantă și selectă, cu atât mai mult invitații tăi se vor adapta standardelor.
  6. O locație cu renume îți garantează seriozitatea lor în ceea ce privește calitatea serviciilor, prospețimea mâncării și, nu în ultimul rând, încrederea în corectitudinea lor cu privire la numărul de meniuri comandate.
  7. O locație excelentă te va elibera de griji pentru că îți va lua din responsabilități. Da, ai auzit bine! O locație de nuntă care se respectă nu înseamnă doar decor, mâncare și servire. Personalul unei locații excelente trebuie să îți ia din responsbilități. În momentul în care ai pășit acolo, tu trebuie să devii musafirul lor. Locațiile de nuntă renumite vor încerca să intuiască ceea ce tu îți dorești și ceea ce tu și invitații tăi aveți nevoie deoarece doresc să fie cu un pas înainte.

 

Articol creat de Marius-Adi FLOREA – cofondator Ballroom Andra si Wedding Mastery