Cum să ai un salon de 10X mai căutat de miri în mai puțin de 30 de zile!


Mulți proprietari de saloane de nunți consideră că locația lor "arată chiar bine." Cu toate astea, mirii care le trec pragul par neimpresionați atunci când li se face turul. Apoi spun că se mai gândesc și dispar fără urmă. Noi, cei de la WeDeco, suntem zi de zi în contact cu proprietarii de locații pentru evenimente din toată țara. Zi de zi le arătăm, din experiență, ce diferență uriașă poate face în aspectul locației mobilierul de calitate. Nu propunem renovări costisitoare, de mare anvergură, ci niște schimbări mult mai rapide și mai de efect.

1. Te ajutăm să-ți aduci salonul la zi

Felul în care arată nunțile se schimbă de la an la an. Dacă ai curiozitatea, caută niște fotografii de la nunțile de acum 2-3 ani și vei vedea niște diferențe destul de mari în felul cum arată toate: saloanele, florile, mesele, mâncarea, miresele, oamenii în general. Dacă mergi cu 5 ani în urmă schimbările vor fi și mai evidente. Iar dacă te duci cu 10 ani în urmă, aproape că nu vei mai putea recunoaște atmosfera. Saloanele de nunți trebuie aduse constant la zi în ce privește mobilierul pentru evenimente, decorațiunile, aspectul total. Altfel, riști să pari pierdut în timp sau demodat și să fii ocolit de mirii tineri care caută locații pentru nunți.

2. Schimbăm culorile, împrospătăm atmosfera

Poate nici n-ai realizat, dar multe saloane, poate chiar și al tău, sunt lipsite de culoare. Fețele de masă sunt albe, scaunele sunt bej, parchetul sau mocheta e tot maro sau bej, luminile arhitecturale sunt roz palid sau galben așa că totul e șters, nimic nu iese în evidență cu adevărat. Ce propunem noi? Să aduci culoare în salonul tău. Culoarea atrage atenția și rămâne în mintea mirilor. Unde poți adăuga pete de culoare? Alege mochetă colorată nu bej, maro sau alte non-culori. Alege scaune cu tapițerie colorată. Deja ai mai multă culoare decât 95% dintre saloanele de nunți. Vrei să vezi cum arată un salon ultra modern? Intră pe www.ballroom-andra.ro și vezi cum arată saloanele noastre și ce putem face pentru tine!

3. Urmărim trendurile și îți aducem cele mai apreciate piese de mobilier

Industria evenimentelor festive este una dinamică. Dorințele mirilor se schimbă de la an la an. Multe servicii apar peste noapte, multe trenduri de inspirație internațională își găsesc locul și la noi iar cei care câștigă sunt cei care se adaptează rapid. Noi, cei de la WeDeco, urmărim an de an trendurile internaționale în materie de mobilier și decorațiuni pentru sălile de evenimente și aducem cele mai noi piese de mobilier disponibile. Urmărește-ne și vei ști când și cum și ce schimbare ar trebui să faci pentru a atrage mirii și pentru a crea o nouă atmosferă în saloanele tale.

4. Oferim consultanță, idei, montare și garanție

E simplu să alegi și să potrivești culorile și modelele când ai pe cineva alături care să te ajute să înțelegi de ce merită să investești în mobilier nou pentru evenimente și cum să îl alegi pe cel care ți se potrivește. Showroom-ul nostru este mereu deschis. Suntem pregătiți să discutăm și să descoperim nevoie tale în cele mai mici detalii. Avem o paletă largă de culori, modele și mostre după care să te poți ghida în alegerea unui mobilier potrivit clienților tăi, tipului tău de afacere etc. Vizitează-ne și te vom ajuta să alegi mobilier de calitate, cu 5 ani garanție și în plus, te vom ajuta să îl montezi și să finalizezi cu brio transformarea sălilor tale de evenimente.

5. Te ghidăm în procesul de vânzare cu mirii și te ajutăm să devii mai profitabil

Procesul de vânzare cu mirii este total diferit de tot ceea ce ai auzit și învățat la toate cursurile de business și vânzări la care știm că ai participat. Noi, cei de la WeDeco, te putem ajuta să devii mai profitabil oferindu-ți atât o transformare fizică a saloanelor tale cât și o schimbare de mentalitate. Wedding Mastery este academia de business pe care am înființat-o și care te poate ajuta să descoperi cum să ai mai mulți clienți și cum să devii prima alegere a mirilor. Transformă-ți afacerea alături de WeDeco și Wedding Mastery și pregătește-te din timp pentru noul sezon de nunți. Alege mobilier de lux pentru saloane de nunți și descoperă cum să fii alături de miri, să devii partenerul lor de încredere și prima lor alegere în ceea ce privește nunta!