Idei pentru aranjarea meselor la nunțile mici și intime doar cu familia și prietenii


  • Acasa
  • »
  • Blog
  • »
  • Locatia de nunta
  • »
  • Idei pentru aranjarea meselor la nunțile mici și intime doar cu familia și prietenii

 

După ceremonia de la biserică, petrecerea de nuntă cea mai importantă parte a nunții. Pentru o seară specială, ai ocazia să aduci împreună familia și prietenii cei mai apropiați. Toți se reunesc în cinstea ta, împărtășesc amintiri, se distrează și ciocnesc pentru fericirea prezentă și viitoare a noii tale familii.

Pentru petrecerile în condițiile actuale, adică nunți mici și intime de maxim 50 de persoane, cel mai simplu mod de a-i aduce cât mai aproape pe toți cei dragi este să folosești mese dreptunghiulare, lungi, tip banchet.

Care sunt beneficiile?

1. Mesele lungi sunt romantice și frumoase, perfecte pentru a facilita conversații între invitați în special pentru cei care nu s-au văzut de multă vreme. Nimeni nu se va simți izolat la mese mici, separate, cu persoane cu care nu prea are nimic de discutat. Nunțile sunt petreceri în cinstea mirilor însă pot și trebuie să fie reuniuni de familie mai ales dacă sunt petreceri mici, restrânse.

2. Mesele lungi sunt mult mai ușor de personalizat după ideile tale și plăcerea ta. Ai practic un spațiu mare, lung, gol, pe care îl poți aranja într-un milion de feluri după pofta inimii.

3. Mesele lungi arată foarte bine în poze. Probabil ai văzut deja sute de astfel de mese pe Pinterest și toate arată IN-CRE-DI-BIL de bine. Imaginează-ți deja o masă rustică lungă, cu scaune din lemn, albe sau aurii, scaune tapițate sau scaune din plastic transparent, ghost, care arată incredibil de bine pe lângă mese. 

4. Mesele rotunde pot deveni rapid supra încărcate. Cele lungi au avantajul că îți oferă mai mult spațiu și că poți aranja după plăcere lumânări, aranjamente florale bogate, care se întind pe toată lungimea mesei și coboară grațios de o parte și de alta la capete.

Fie că dai o petrecere în propria curte, la o terasă, într-un cort deschis, invitații tăi se vor simți minunat la o masă lungă. Poți folosi mese rustice, din lemn, sau mese elegante, poți servi mâncarea tip bufet, sau platouri care pot fi date din mână în mână ca în familie. Important e ca toți să se simtă importanți, ca toți să se simtă relaxați, și ca atmosfera de petrecere să se instaleze cât mai repede. 

Pentru un plus de atmosferă de petrecere relaxată, de vară, de grădină, poți opta pentru aranjamente cu multă, multă verdeață, tacâmuri diverse, farfurii diverse, lumânări sau ghirlande de becuri atârnate de copaci sau pe diverse suporturi. 

Așezați la astfel de mese lungi, invitații tăi se vor simți în familie, parte din petrecere și se vor distra mult mai bine împreună. În loc să vă așezați la o masă separată, de prezidiu, stați cât mai aproape de invitații voști pentru ca nimeni să nu se simtă neglijat, stingher sau în plus. 

Nunțile mici pot fi ocazii de distracție pe cinste dacă stați aproape de invitații voștri, îi așezați cât mai aproape unii de alții și vă bucurați împreună. Nu alegeți locații mari pentru nunțile restrânse, nu vă așezați invitații la mese separate, așezate la mare distanță una de alta și nu lăsați nicio secundă rigul de dans gol. 

Bucurați-vă de nunta voastră indiferent că ați ales să o faceți într-o grădină, la o terasă sau chiar în curtea voastră. Alegeți mese lungi, decorați-le cu verdeață, lumânări, alegeți scaune confortabile și petreceți momente unice alături de familie și prieteni.