Scăpăm de mască! În ce condiții se vor face nunți cu sute de persoane din luna August!


  • Acasa
  • »
  • Blog
  • »
  • Locatia de nunta
  • »
  • Scăpăm de mască! În ce condiții se vor face nunți cu sute de persoane din luna August!

     Revenirea la normalitate în toate domeniile pare din ce în ce mai sigură și mai apropiată. Ultimele discuții care au avut loc miercuri, 28 Aprilie 2021 la guvern, ne dau speranța că luna August va fi o lună plină de nunți. August a fost întotdeauna luna nunților și în sfârșit se pare că va fi așa cum ne dorim.  

     De la 1 iunie se începe renunțarea treptată la măști. Dacă totul merge bine, și toți angajații se vaccinează, restaurantele ar putea începe să funcționeze normal, exact ca înainte. În continuare, în funcție de numărul de cazuri și de progresul campaniei de vaccinare, se prevăd noi și noi relaxări, evenimente cu sute de persoane și o vară relativ normală din punct de vedere al nunților.

     Așa că, ești gata? Când ai nunta? Dă de veste invitaților tăi că marea relaxare se apropie cu pași repezi. În curând se va da drumul la nunți. Îndeamnă-i pe toți cunoscuții tăi să se vaccineze pentru că nunta ta depinde de numărul de persoane imunizate. Dacă se atinge pragul de 10 milioane de vaccinați, luna August ar putea fi una plină de nunți cu sute de persoane.  

     Primele evenimente, pentru a testa trecerea la normalitate, vor începe chiar din luna Mai. Spectacole de operă și teatru, cu spectatori, urmează să aibă loc în București atât la interior cât și la exterior. Prin aceste spectacole, cu persoane imunizate sau trecute prin boală, se testează o posibilă renunțare la mască și o revenire la evenimentele de interior cu sute de spectatori. Ceea ce e un foarte mare plus pentru nunți.

     Măsurile de relaxare propuse nu sunt încă sigure. Am putea avea măsuri de relaxare mult mai rapide și nunți mult mai mari dacă o mare parte din populație alege să se vaccineze rapid în centrele puse la dispoziție de guvern peste tot prin țară.

     Veștile sunt foarte bune. Revenim la normalitate și asta e tot ce contează. Ne vom putea bucura în sfârșit de petreceri alături de toți prietenii, de toate rudele, fără restricții. Vom putea dansa, vom putea zâmbi și ne vom putea strânge în brațe. Cu o condiție. Să ne imunizăm în număr cât mai mare.