Cine ar fi crezut? Prințul Philip și-a purtat toată viața pantofii de la nuntă!


Prințul Philip și viitoarea regină Elisabeta a II-a s-au căsătorit pe 20 Noiembrie 1947 iar anul acesta ar fi împlinit 74 de ani de căsnicie. Nunta a fost una de poveste pentru că cei doi chiar și-au dorit să fie împreună și au rămas alături unul de celălalt mai bine de 70 de ani.

Deși cei doi au fost obligați de protocolul casei regale să pară distanți și reci, în realitate, cuplul și-a păstrat în intimitate micile gesturi de dragoste și apreciere.

De curând, un apropiat al prințului Philip, a dezvăluit faptul că, din motive pur sentimentale, Philip a purtat în multe ocazii ale vieții, aceeași pereche de pantofi negri din piele pe care i-a purtat la nunta din 1947.

Pantofii au fost reparați cu regularitate și întreținuți și au rezistat foarte bine pe parcursul lungii căsnicii regale.

Lordul Bilimoria, un apropiat al prințului, spune că în 2011, timp ce vizitau un templu sacru din Londra, loc unde au trebuit să intre desculți, prințul Philip i-a dezvăluit că încă poartă pantofii de nuntă din 1947 pentru că vrea să își aducă mereu aminte de cea mai fericită zi din viața lui.

Povestea, pe cât de romantică pe atât de plină de speranță și căldură, te poate inspira și pe tine, viitor mire și mireasă, în alegerea unor pantofi care să reziste cu adevărat timpului.

Vrei să ai o amintire de la nuntă pe care să o poți folosi și purta cu tine toată viața? Ceva care să nu se piardă, ceva care să poată fi atins, folosit și iubit o viață întreagă? Investește într-o pereche de pantofi de calitate pe care chiar să îi poți purta la o lună, la un an, la zece sau chiar la 20 de ani după nuntă.

Indiferent că ești mire sau mireasă, pantofii pot fi cea mai plăcută, mai iubită și mai palpabilă amintire din ziua nunții după fotografiile și filmările de nuntă.