Ce faci când ajungi la propria nuntă și constați că formația lipsește?


  • Acasa
  • »
  • Blog
  • »
  • Muzica
  • »
  • Ce faci când ajungi la propria nuntă și constați că formația lipsește?

Povestea reală a unei nunți aproape ratate 

Mulți miri mizează pe contractele semnate cu diverși furnizori și cred că totul va merge bine dacă au ales formația/DJ-ul/taraful care le plăcea, în data pe care și-o doreau, la prețul propus. Așa că bagă contractul într-un sertar și nu mai sună furnizorii decât în ziua nunții sau nici atunci.

Iată o întâmplare pe cât se poate de reală, pe atât de dramatică și  care te poate pune pe gânduri.

O pereche de miri a avut însă ghinionul să ajungă la propria nuntă pe care o pregateau de ceva ani și să constate că formația lipsea cu desăvârșire.

Deși se aflau deja la cununia religioasă, mirii nu primiseră niciun telefon de la formația contractată prin care să fie anunțați că aceștia au ajuns la salon și că sunt gata să înceapă nunta.

Panicați peste măsură pentru că invitații soseau dar formația pe care o contractaseră nu era de găsit, mirii au început să sune la cel cu care semnaseră contractul și cu care nu mai discutaseră deloc de la semnarea contractului. 

Au aflat cu stupoare că formația era la o nuntă, dar nu la nunta lor.

Deși au primit niște așa-ziși muzicanți ca înlocuitori, aceștia nu se cunoșteau între ei și au făcut cu greu față unei nunți la care au ajuns în ultima clipă.

Norocul mirilor a fost că semnaseră contract pentru 45 de minute și cu o altă trupă, care la insistențele mirilor a cântat ceva mai mult (pe bani mai mulți), au mai avut un invitat special și cumva, cumva nunta a ieșit la capăt.

Mirele crede însă că managerul formației i-a tras țeapă cu premeditare înlocuind trupa dorită de miri cu o alta în ultimele 20 de minute.

Managerul spune că toată întâmplarea a fost o neînțelegere, un accident nefericit și că a confundat pur și simplu cele doua nunți. El spune că atât membrii trupei cât și managerul au uitat de nunta respectivă si ca este dispus sa restituie avansul.

Mirele însă dorește să-i dea în judecată pe cei din formație pentru că deși sunt profesioniști cunoscuți, nunta lui a fost ratată, darul de nuntă având mult de suferit pentru că muzica nu a fost la standardele dorite.

Furnizorii sunt și ei oameni: încurcă datele, uită, pierd contractele și multe altele. Așa că e de datoria ta ca mire sau mireasă să-i suni cu câteva luni înainte de nuntă și să te interesezi dacă totul este în regulă. În decursul a 1-2 ani se pot întâmpla multe. Și tot tu ești cel care va avea de suferit la nuntă.