BLOG

BLOG ajutormacasatoresc.ro

toate informatiile scrise pe intelesul tau!
Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Cum poți evita un moment jenant în timpul dansului mirilor cu doar 3 lei?
Cum poți evita un moment jenant în timpul dansului mirilor cu doar 3 lei?

Dansul mirilor este primul dans al serii și marchează începutul petrecerii de nuntă. Pentru ca acest moment să fie unul reușit sunt câteva elemente de care trebuie să ții cont: de la durata melodiei, alegerea coregrafiei și chiar până la suprafața ringului pe care are loc dansul.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - 10 întrebări să nu fii păcălită, atunci când alegi rochia de mireasă
10 întrebări să nu fii păcălită, atunci când alegi rochia de mireasă

Apariția ta în fața invitaților va fi unul dintre cele mai frumoase momente din viața ta și fără nici un dubiu, va trebui să arăți și să te simți extraordinar.

Nu există reguli cu privire la felul cum ar trebui să te îmbraci în ziua nunții tale. Poți purta o rochie lungă, sau scurtă de mireasă sau îți poți crea o rochie albă de divă. Acest lucru ține în totalitate de tine, este nunta ta.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Cât te costă la nuntă un fotograf ieftin și bun?
Cât te costă la nuntă un fotograf ieftin și bun?

Nunta pe care ți-o vei organiza va fi una minunată și unică, iar după atât de multă planificare, vei dori să ți-o amintești cu drag. Totodată, ar fi păcat atât pentru tine, cât și pentru generațiile viitoare să nu aveți amintiri de la acest superb eveniment. Spre deosebire de celelalte servicii de nuntă, fotografiile sunt produse și servicii pe care nu le putem nici vedea, nici mirosi și nici gusta până nu vor fi gata.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Cele 4 categorii de nuntași și “darul” oferit, în funcție de felul cum vor fi tratați la nuntă
Cele 4 categorii de nuntași și “darul” oferit, în funcție de felul cum vor fi tratați la nuntă

În funcție de personalitatea pe care oamenii o au, fiecare va reacționa diferit la modul cum îi vei întâmpina, cum vei interacționa cu ei și ce condiții le vei oferi în cadrul evenimentului tău.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Culorile anului 2017, pentru o nuntă cu stil
Culorile anului 2017, pentru o nuntă cu stil

Institutul Pantone a lansat o paletă de culori din care se va alege culoarea principală a anului 2017. Este vorba despre culori inspirate din natură ce vor dicta următoarele trenduri în industria modei, dar și în industria organizării de nunți, pentru o nunta cu stil.

Nuanțele primăverii 2017 amintesc de mediul înconjurător, spectrul fiind plin de emoție și de trăire, toate culorile pot fi integrate și folosite cu succes în decorul nunții tale.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - 7 motive pentru care trebuie să îți alegi cea mai bună locație de nuntă
7 motive pentru care trebuie să îți alegi cea mai bună locație de nuntă

A fi un mire responsabil inseamnă a deține controlul asupra informațiilor. Cu cât știi mai multe, cu atât poți lua cele mai bune decizii pentru a alege cea mai bună locație de nuntă si a-ți organiza o nuntă de succes.
Insuccesul apare în urma unei organizări defectuoase, fără nici un control și fără nici un plan pe care să îl urmezi pas cu pas, mai mult decât atât, insuccesul apare când iei decizii bazate pe zvonuri, fără să le verifici.