BLOG

BLOG ajutormacasatoresc.ro

toate informatiile scrise pe intelesul tau!
Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Cele 4 categorii de nuntași și “darul” oferit, în funcție de felul cum vor fi tratați la nuntă
Cele 4 categorii de nuntași și “darul” oferit, în funcție de felul cum vor fi tratați la nuntă

În funcție de personalitatea pe care oamenii o au, fiecare va reacționa diferit la modul cum îi vei întâmpina, cum vei interacționa cu ei și ce condiții le vei oferi în cadrul evenimentului tău.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Culorile anului 2017, pentru o nuntă cu stil
Culorile anului 2017, pentru o nuntă cu stil

Institutul Pantone a lansat o paletă de culori din care se va alege culoarea principală a anului 2017. Este vorba despre culori inspirate din natură ce vor dicta următoarele trenduri în industria modei, dar și în industria organizării de nunți, pentru o nunta cu stil.

Nuanțele primăverii 2017 amintesc de mediul înconjurător, spectrul fiind plin de emoție și de trăire, toate culorile pot fi integrate și folosite cu succes în decorul nunții tale.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - 7 motive pentru care trebuie să îți alegi cea mai bună locație de nuntă
7 motive pentru care trebuie să îți alegi cea mai bună locație de nuntă

A fi un mire responsabil inseamnă a deține controlul asupra informațiilor. Cu cât știi mai multe, cu atât poți lua cele mai bune decizii pentru a alege cea mai bună locație de nuntă si a-ți organiza o nuntă de succes.
Insuccesul apare în urma unei organizări defectuoase, fără nici un control și fără nici un plan pe care să îl urmezi pas cu pas, mai mult decât atât, insuccesul apare când iei decizii bazate pe zvonuri, fără să le verifici.