BLOG

BLOG ajutormacasatoresc.ro

toate informatiile scrise pe intelesul tau!
Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Ceea ce crezi despre nunta ta aia ti se intampla!
Ceea ce crezi despre nunta ta aia ti se intampla!

Daca simti ca ai nevoie de o schimbare de perspectiva la inceput de primavara, daca esti satula de rutina, nu ai energie, nu ai chef de nimic daramite sa planifici o nunta vino la Power Miresici!

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Nu rata Power Miresici – eveniment live pentru tinere mirese entuziaste!
Nu rata Power Miresici – eveniment live pentru tinere mirese entuziaste!

Poti invata cum sa iei in considerare nevoile invitatilor tai si cum sa faci alegeri corecte pentru nunta ta alegand sa te relaxezi si sa te bucuri alaturi de noi la POWER Miresici!

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Vrei ca nuntasii sa se distreze la nunta ta?
Vrei ca nuntasii sa se distreze la nunta ta?

De ce faci nunta? Pentru ca vrei sa-ti implinesti un vis, acela de a fi fericita pentru tot restul vietii alaturi de persoana iubita. 

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Ce te preocupa?
Ce te preocupa?

Subiectul care te preocupa va influenta, fara ca tu sa fii constient, lucrurile pe care le observi si asupra carora te concentrezi. Daca te gandesti sa alegi un ballroom pentru nunta s-ar putea sa nu mai iei in considerare si alte optiuni. 

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - De ce ai nevoie de un fotograf profesionist pentru nunta
De ce ai nevoie de un fotograf profesionist pentru nunta

Am putea face o lista lunga de motive pentru care trebuie sa alegi un fotograf experimentat, profesionist si sa nu recurgi la varul sau unchiul care promite sa-ti faca poze la nunta cum stie el mai bine. Si nu e doar despre a face poze. 

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Cum să n-o dai în bară cu muzica la nuntă
Cum să n-o dai în bară cu muzica la nuntă

Inainte de a te duce la o intalnire cu formatiile, informeaza-te. Vorbesc cu lux de amanunte despre tot ce trebuie sa stii despre muzica de la nunta in cursul “Serviciile muzicale de nunta” dedicat special celui mai important element al nuntii tale: muzica pe care veti dansa toata noaptea.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Vrei o nunta GRATUITA? Numai asa o poti avea!
Vrei o nunta GRATUITA? Numai asa o poti avea!

Fii intelept inainte de nunta si dupa! Invata sa ai nunta dorita si nu ignora avertismentele! Am zeci de exemple de miri din toata tara care au ignorat „partea aia cu invatatul” cu care i-am tot batut la cap si care acum mi se plang de conditiile absolut neplacute in care li s-a desfasurat nunta.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Ce TREBUIE sa ai in vedere cand alegi prajiturile pentru nunta
Ce TREBUIE sa ai in vedere cand alegi prajiturile pentru nunta

Multe cupluri se intreaba inca ce TREBUIE sa aleaga pentru nunta lor: candy bar sau prajituri pe masa? Tort sau macheta? Prajituri facute la o cofetarie specializata sau prajituri facute in casa de cineva de incredere? 

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Happy Hour si ziua in care am hotarat ceva important
Happy Hour si ziua in care am hotarat ceva important

Amanarea e inamicul meu personal. Ma lupt cu ea zilnic. Si de cele mai multe ori invinge. Atunci cand nu ma simt presat de o situatie aman lucrurile pe mai tarziu. Mai am timp. Nimic urgent. Relax. Mai e si maine o zi. Iar ziua sa transforma intr-o saptamana si saptamana intr-o luna. Si apoi incepe frustrarea. E un cerc vicios din care scap cu greu. Dar nu ma las.