BLOG

BLOG ajutormacasatoresc.ro

toate informatiile scrise pe intelesul tau!
Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - 5 criterii de baza pentru alegerea meniului de nunta
5 criterii de baza pentru alegerea meniului de nunta

Cand vine vorba de meniul de nunta, n-ar trebui sa permiti nimanui sa faca rabat la calitate pe banii tai. Pentru ca mancarea conteaza. Nunta e despre mancare buna, despre muzica buna si despre dans. Asa ca, ce sa ai in vedere cand alegi meniul de nunta?

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Rochia de mireasa - primii pasi, primele idei
Rochia de mireasa - primii pasi, primele idei

Rochia de mireasa e o poveste in sine. Alegerea ei te poate conduce in locuri nebanuite si poate ajunge sa contrazica total ceea ce credeai ca stii despre preferintele tale in materie de rochii. Drumul de la idee la rochia in sine e un fel de calatorie initiatica in care te redescoperi si te redefinesti ca femeie

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Cum alegem tinutele pentru nunta
Cum alegem tinutele pentru nunta

Cea mai mare frica a unei mirese este aceea ca nu se va ridica la inaltimea asteptarilor invitatilor ei. Pentru ca toti vin la nunta cu asteptari uriase. Cum sa nu te ia cu ameteala cand ai de ales cea mai frumoasa rochie, cei mai tari pantofi, bijuterii care sa completeze perfect tinuta si un machiaj elaborat care sa te avantajeze?

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Eticheta la nunta? Zambetul sincer si bucuria autentica!
Eticheta la nunta? Zambetul sincer si bucuria autentica!

La ora la care scriu aceste randuri e in sfarsit liniste. A mai trecut un weekend plin de nunti frumoase. Imagini, sunete, mirosuri si fete zambitoare mi se perinda inca prin fata ochilor. Insa ceva nu-mi da pace. Desi toata lumea pare multumita, ecoul nuntilor spune altceva. Oaspetii se plang uneori ca n-au primit destula atentie. Mirii le-au parut reci, indiferenti si uneori de-a dreptul nepoliticosi.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Detoxifierea mentala sau cum sa fii prezent cu tot sufletul la propria nunta
Detoxifierea mentala sau cum sa fii prezent cu tot sufletul la propria nunta

De cate ori te-ai gandit in ultima saptamana la lucrurile care ar putea sa-ti strice nunta? De cel putin cateva ori, sunt aproape sigur. Ai si o lista la care tot adaugi zi de zi lucruri de evitat, lucruri de stabilit, lucruri de comunicat. Chiar si cele mai calme si relaxate cupluri devin ceva mai agitate pe masura ce se apropie nunta.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Cum sa oferi invitatia de nunta
Cum sa oferi invitatia de nunta

Inainte de primul dans emotionat impreuna, inainte de a taia cu un zambet larg prima felie din mult asteptatul tort de nunta, mirii mai au de executat fara greseala un tango social pe cat se greu pe atat de frumos: inmanarea invitatiilor de nunta.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Copiatul iti fura dreptul la diversitate!
Copiatul iti fura dreptul la diversitate!

Tendinta multora de a se "inspira" imitand pur si simplu ideile celorlalti, fara a aduce o contributie personala, a fost si va ramane un subiect controversat in industria evenimentelor festive.

Din acest punct de vedere, furnizorii de servicii - fotografi, formatii, sali de evenimente sau chiar cofetari - ar putea fi impartiti in doua categorii: INOVATORII pasionati de ceea ce fac și IMITATORII, cei care "apreciaza" prea mult creativitatea altora uitand ca pot face lucruri interesante folosindu-si propriile talente.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Weddings 3.0 - by MAC Florea
Weddings 3.0 - by MAC Florea

I-am spus WEDDINGS 3.0 primului serial de wedding coaching dedicat mirilor din Romania. Lucrez la el de peste 14 ani, pentru ca de prin 2004 organizez nunti si am tot stat sa analizez cum iau mirii decizii si cum reactioneaza invitatii. Dupa sute de nunti, am observat ca exista anumite tipare comportamentale care asigura succesul sau insuccesul unui eveniment si vreau sa ti le dezvalui si tie. WEDDINGS WILL NEVER BE THE SAME AGAIN!

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Ce este Wedding Coaching-ul pentru miri si mirese?
Ce este Wedding Coaching-ul pentru miri si mirese?

Domeniului nuntilor, dominat in ultima vreme de exotic, sofisticat, luxos si extravagant i s-a dat o nota de pragmatism si echilibru prin aparitia unui nou mod de a gandi si de a actiona. Conceptul de wedding coaching pentru miri si mirese...