BLOG

BLOG ajutormacasatoresc.ro

toate informatiile scrise pe intelesul tau!
Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Copiatul iti fura dreptul la diversitate!
Copiatul iti fura dreptul la diversitate!

Tendinta multora de a se "inspira" imitand pur si simplu ideile celorlalti, fara a aduce o contributie personala, a fost si va ramane un subiect controversat in industria evenimentelor festive.

Din acest punct de vedere, furnizorii de servicii - fotografi, formatii, sali de evenimente sau chiar cofetari - ar putea fi impartiti in doua categorii: INOVATORII pasionati de ceea ce fac și IMITATORII, cei care "apreciaza" prea mult creativitatea altora uitand ca pot face lucruri interesante folosindu-si propriile talente.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Weddings 3.0 - by MAC Florea
Weddings 3.0 - by MAC Florea

I-am spus WEDDINGS 3.0 primului serial de wedding coaching dedicat mirilor din Romania. Lucrez la el de peste 14 ani, pentru ca de prin 2004 organizez nunti si am tot stat sa analizez cum iau mirii decizii si cum reactioneaza invitatii. Dupa sute de nunti, am observat ca exista anumite tipare comportamentale care asigura succesul sau insuccesul unui eveniment si vreau sa ti le dezvalui si tie. WEDDINGS WILL NEVER BE THE SAME AGAIN!

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Ce este Wedding Coaching-ul pentru miri si mirese?
Ce este Wedding Coaching-ul pentru miri si mirese?

Domeniului nuntilor, dominat in ultima vreme de exotic, sofisticat, luxos si extravagant i s-a dat o nota de pragmatism si echilibru prin aparitia unui nou mod de a gandi si de a actiona. Conceptul de wedding coaching pentru miri si mirese...

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Nunta e doar despre bani si nimic altceva!
Nunta e doar despre bani si nimic altceva!

„Nunta nu e despre bani!” imi spunea un mire in timp ce scotea cateva mii de euro din buzunar ca sa plateasca formatia dupa nunta. Ironia sortii, chiar il cunosteam, muncise enorm pentru banii de nunta. Atunci, de ce fusese dispus sa plateasca mii de euro pentru o formatie care, sincer, nu prea adaugase valoare evenimentului?

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Alege corect, nu perfect!
Alege corect, nu perfect!

Undeva, pe parcursul organizarii nuntii tale, s-ar putea sa simti ca ai atat de multe decizii de luat si atat de multe optiuni pentru fiecare lucru mic, incat mintea ta se blocheaza si refuza sa se mai implice intr-un astfel de proces. Detaliile incep sa te obsedeze, totul devine extrem de important, ce sa alegi si la ce sa renunti?

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - De ce mirii nu isi pot organiza o nunta de succes si fara datorii?
De ce mirii nu isi pot organiza o nunta de succes si fara datorii?

Daca ti-as spune ca poti sa-ti organizezi o nunta de succes si fara datorii ce mi-ai raspunde?

“Visezi, asa ceva nu exista!”

Sa stii ca iti inteleg reactia. Probabil ca si eu as fi raspuns la fel acum 10 ani. Intre timp, mi-am schimbat parerea si cred ca o vei face si tu

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Wedding Coach sau Wedding Planner?
Wedding Coach sau Wedding Planner?

Ce este un Wedding Coach? Ce este un Wedding Planner? Nu este, oare, același lucru? Afla care este diferenta dintre cei doi si cum te pot ajuta sa iti organizezi o nunta extraordinara.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Marsul de primire al invitatilor la nunta, picatura chinezeasca ce distruge cheful de distractie!
Marsul de primire al invitatilor la nunta, picatura chinezeasca ce distruge cheful de distractie!

Ti s-a intamplat vreodata, sa fii invitat la o nunta, unde ai fost intampinat cu vesnica melodie "primirea", care tinea chiar si doua ore? Ii spun vesnica, deoarece parca nu se mai termina.

Citeste acest articol ca sa afli de ce "marsul de primire", al invitatilor la nunti, ar trebui schimbat.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - 10 sfaturi despre cum să pozezi pentru a fi naturală, feminină și elegantă
10 sfaturi despre cum să pozezi pentru a fi naturală, feminină și elegantă

Nu este ușor dar merită!

1. Încearca să te lungești, să te apropii cu capul cât mai tare de tavan, nu trebuie să exagerezi, și acum revino cu bărbia într-o poziție normală.

2. Înclină capul către umărul mai ridicat, vei arăta mai feminină.

3. Dă-i creierului ceva de făcut. De exemplu numără ceva și ochii tăi vor arăta mai expresivi și interesanți.