În ce grupuri de mirese merită să intri ca să găsești cât mai multe idei bune


La ora actuală, există probabil sute de grupuri de Facebook dedicate mireselor și planificării nunții.

Probabil că la începutul planificării te-ai înscris și tu în cât mai multe, sperând că vei găsi cât mai multe idei valoroase. Din păcate, cele mai multe grupuri ”dedicate nunții” au fost create doar pentru ca o unele persoane să-și facă reclamă mascată.

Așa că intri acolo și nu găsești decât oferte de tipul ”formația/locația/rochia perfectă pentru nunta ta”. De parcă ar ști cineva cum vrei tu să fie nunta ta și ce înseamnă ”formația/locația/rochia perfectă” pentru tine. Astfel de grupuri cu prea puține informații reale, unde găsești doar zeci și zeci de reclame, sunt din punctul nostru de vedere o pierdere de vreme atât pentru mirese cât și pentru furnizori. 

Din păcate, mai există o și o altă serie de grupuri, pe care absolut toate miresele cer oferte. Nici de acolo nu prea ai ce învăța pentru că tot feed-ul este invadat cu cereri de oferte pentru verighete, decorațiuni pentru mașini și alte lucruri prea puțin importante în ansamblul nunții.

Din punctul nostru de vedere, poți să alegi fix ce verighete îți dorești dar nu poți alege o sală de nuntă pe care n-ai analizat-o din toate punctele de vedere. Costurile nunții sunt enorme așa că accentul trebuie pus pe alegerea unui salon excelent, a unei formații foarte bune, care să scoată invitații la dans și a unor fotografi și videografi de calitate.

Pentru ca un grup de mirese să fie cu adevărat valoros pentru tine, trebuie să aibă cât mai puțină reclamă și cât mai multe discuții reale între mirese și furnizori. Din discuțiile între mirese și mirese, între mirese și wedding planneri, mirese și furnizori rezultă cele mai valoroase idei din care te poți inspira.

Grupurile din care poți ”învăța” vor avea mereu activitate. Acolo se vor dezbate probleme reale, importante, legate de planificare, de cum să-ți distrezi mai bine invitații la nuntă, ce servicii merită să alegi pentru nunta ta etc, cum să calculezi costuri, cum să calculezi un buget, la ce să fii atentă înainte de a semna un contract cu un salon, o formație, un DJ, un fotograf etc.

Într-un grup în care miresele sunt importante, furnizorii nu-și fac reclamă ci oferă mireselor idei și sfaturi din experiența lor.

Dacă planifici o nuntă și ai nevoie de sfaturi și idei reale, de la furnizori reali, idei de planificare de la wedding planneri din toată țara și multe altele, te invităm în grupul Ajutor, mă căsătoresc!

Te invităm nu doar să te înscrii ci să oferi idei din experiența ta de planificare, să ceri informații de la furnizori, să fii activă pentru că așa vei primi ajutor din partea multor persoane.

Intră în Ajutor, mă căsătoresc! --- https://www.facebook.com/groups/ajutormacasatoresc