Specialiștii din industrie confirmă! Explozie de nunți în a doua jumătate a lui 2021!


  • Acasa
  • »
  • Blog
  • »
  • Start planificare
  • »
  • Specialiștii din industrie confirmă! Explozie de nunți în a doua jumătate a lui 2021!

”Trecem de la un 2020 jalnic, la un 2021 plin de nunți. Iar 2022 va fi mai aglomerat ca niciodată,”anunță Nancy Jeffries-Dwyer, fondatoarea NJOY, firmă de planificare evenimente cu extrem de multă experiență în Statele Unite. Iar Nancy Jeffries nu e singura. Toți furnizorii anunță un sezon de nunți foarte aglomerat care va începe cel mai probabil după 1 iulie. 

Mirii din 2020 au suferit enorm pentru că au trebuit să-și amâne nunțile chiar de mai multe ori. Contrar așteptărilor, multe cupluri vor încă să-și facă nunta și foarte puțini au renunțat de tot la ideea unei petreceri alături de cei dragi.

Se pare că amânările au ajuns la final și că în sfârșit veștile sunt cât se poate de bune și de reale.

În sfârșit avem suficiente date și putem spune cu destulă certitudine că 2021 va fi anul nunților!

Conform ultimelor statistici realizate de 5 publicații mari din industria nunților (The Knot, WeddingWire, Boda.net, Hitched și How They Asked), după 1 iulie se va da liber la nunți în toată lumea. Campania de vaccinare dă rezultate iar relaxările care se văd deja anunță un sezon de nunți plin de petreceri și voie bună.

Specialiștii din Statele Unite, Marea Britanie, Israel și multe țări din Europa unde incidența cazurilor a scăzut considerabil după ce mai mult de jumătate din populație s-a vaccinat, spun că mirii pot începe liniștiți să se pregătească pentru nunțile din a doua jumătate a verii.

Pentru că multe nunți din 2020 s-au amânat, vom avea un sezon de nunți care se va prelungi mult în toamna lui 2021. Mulți miri sunt nerăbdători să-și facă nunta iar și mai mulți invitați sunt nerăbdători să participe la nunți după o perioadă atât de lungă de restricții.

Așa că nu putem decât să încurajăm mirii să nu mai stea pe gânduri și să finalizeze pregătirile. Mulți furnizori buni vor deveni în curând indisponibil pentru că cererea pentru nunți va fi imensă până șa sfârșitul anului.

https://www.foxbusiness.com/lifestyle/wedding-industry-sees-strong-boom-2021-the-knot-ceo

https://vtdigger.org/2021/04/25/wedding-planners-expect-a-boom-year-but-with-a-late-start-can-they-stay-afloat/