Vino la Wedding Days Iași - Pallas Mall 14-16 Mai 2021


Încă puțin și ne vom putea bucura din nou de petreceri alături de familie și prieteni.

Începe noul sezon de nunți și trebuie să te apropii de final cu pregătirile. Ai ales rochia? Ai ales verighetele? Dar invitațiile? Muzica? Salonul?

Ca să nu mai pierzi timp și energie căutând furnizori peste tot prin oraș sau împrejurimi, am decis să-i aducem pe toți în fața ta la ultimul mare târg de nunți înainte de începerea sezonului. Și să știi că vin pregătiți cu cele mai bune servicii și cu cele mai atractive reduceri. 

Nu ți-ai găsit încă rochia potrivită?

Între 14-16 Mai 2021 poți găsi peste 1000 de modele de rochii de mireasă chiar în inima Moldovei, la Iași, la Pallas Mall. Te invităm să vii cu prietenele sau cu familia și să probezi câte rochii dorești până o vei descoperi pe cea perfectă pentru tine. 

Wedding Days se anunță a fi un eveniment extrem de bogat în oferte de produse și servicii dedicate nunților și mireselor din zona Moldovei. Timp de 3 zile te vei putea plimba și vei putea discuta direct cu furnizorii pe care îi cauți, le vei putea cere sfatul și le vei putea spune ce așteptări ai pentru nunta ta din această vară. Iar ei abia așteaptă să te cunoască și să colaboreze cu tine. 

Vino în Pallas Mall, zona Atrium și găsește-ți fotograful, floristul, invitațiile, accesoriile și absolut orice ai nevoie pentru o nuntă superbă!