Top 10 cele mai apreciate servicii optionale pentru nunta - Ajutor ma casatoresc! - MAC Florea

Top 10 cele mai apreciate servicii optionale pentru nunta


Serviciile optionale sau serviciile care aduc valoare adaugata (S.A.V.E) sunt momente surpriza de mare efect in ansamblul nuntii, momente pe care invitatii le vor savura si aprecia la nunta ta. In grupul nostru, Ajutor, ma casatoresc! am facut un sondaj si am descoperit care sunt top 10 cele mai apreciate si folosite servicii optionale pentru nunta.

1. Cabina foto

Cabina foto este un serviciu optional foarte apreciat in randul invitatilor si multi miri aleg cabina foto pentru nunta lor. Acest serviciu are dublu avantaj: invitatii se vor ridica de la mese, isi vor face poze si se vor distra in fata cabinei foto si in plus vor pleca acasa cu o marturie simpatica.

2. Candy bar

Candy bar-ul poate fi considerat si un serviciu optional mai ales daca este aranjat spectaculos, ca sa atraga atentia si sa impresioneze. Exista multi miri care aleg inca sa puna prajiturile pe mese si asta e ok. Avantajul candy barului este ca indeamna invitatii sa se ridice de la mese, sa socializeze, sa danseze, sa devina activi.

3. Cocktail bar

Cocktail barul este foarte apreciat pentru ca ofera o varietate de bauturi potrivite unei varietati de gusturi si preferinte. Invitatii vor aprecia cocktailurile mai ales daca barmanul face si spectacol si atmosfera se va anima pe tot parcursul nuntii.

4. Limonade bar

Un limonade bar este fix ceea ce trebuie unei nunti de vara. Limonada este racoritoare iar borcanele pot arata senzational mai ales la nuntile de gradina dar si la cele de interior.

5. Artist de muzica populara

Muzica populara este apreciata la multe nunti iar un artist renumit va antrena cu siguranta invitatii la dans.

6. Ice Cream Bar

Cine nu iubeste inghetata? Toti invitatii vor aprecia un astfel de serviciu mai ales daca inghetata este de foarte buna calitate, barul este astezat la vedere si arata spectaculos.

7. Caricaturist

O echipa de caricaturisti simpatici si atenti cu invitatii, care se pricep sa faca invitatii sa rada, pot fi o alegere buna pentru nunta ta. In plus, caricaturile sunt si o idee super simpatica de marturii apreciate.

8. Moment de stand up sau trupa de comedianti

Daca invitatii rad, se simt bine si raman cu amintiri frumoase de la nunta ta atunci serviciul optional si-a atins scopul. Crezi ca invitati tai ar aprecia un moment bun de stand up? Atunci alege asta ca serviciu optional!

9. Dansatori pe muzica greceasca

Dansatorii pe muzica greceasca sunt foarte potriviti daca stii ca invitatii tai apreciaza astfel de dansuri si vor fi inspirati sa danseze pe astfel de muzica.

10. Flaming bartender

Astfel de barmani stiu sa faca spectacol si sunt foarte apreciati la nunti. Un astfel de serviciu este inedit, spectaculos si va fi cu siguranta memorabil.

Indiferent de serviciile optionale pe care le alegi, ele trebuie sa se potriveasca tipului de invitati pentru a fi apreciate.

Poti deschide chiar tu o discutie pe acest subiect in grupul Ajutor, ma casatoresc! Mirii nostri ofera tot timpul idei excelente altor miri iar lista cu servicii optionale creste de la o zi la alta! Intra in grup aici!