Ce TREBUIE sa ai in vedere cand alegi prajiturile pentru nunta


Multe cupluri se intreaba inca ce TREBUIE sa aleaga pentru nunta lor: candy bar sau prajituri pe masa? Tort sau macheta? Prajituri facute la o cofetarie specializata sau prajituri facute in casa de cineva de incredere? Toate aceste intrebari sunt valide insa raspunsul pe care il vei primi va diferi in functie de persoanele pe care le vei intreba. Soacra va avea o parere, mama o alta parere, nasa o parere cu totul diferita si tot asa. Iar tu vei ramane cu aceeasi dilema: si eu ce aleg? Pe cine ascult?

Vreau sa-ti spun un secret: nimic nu TREBUIE mai ales cand vine vorba de lucruri subiective, care tin de gust, cum ar fi prajiturile. Daca vei reusi sa scapi de credinta ca ceva TREBUIE facut pentru ca asa au facut altii inaintea ta vei realiza ca lucrurile sunt mult mai simple. Totul se face in functie de oamenii pe care doresti sa ii inviti.

Tot ce TREBUIE sa faci este sa ai niste proceduri foarte clare in ce priveste locatia, muzica, fotografia si filmarea, personalul de servire, orarul de servire, calitatea prajiturilor, calitatea mancarii si tot asa.

Tot ce TREBUIE sa faci este sa te intrebi constant DE CE sa aleg asta si nu cealalta? Care este motivul din spatele actiunilor mele? Am argumente bine intemeiate pentru alegerile pe care le fac? Stiu tot ce trebuie sa stiu despre avantajele si dezavantajele alegerilor mele? Daca aleg candy bar, cum ma asigur ca va fi livrat la timp, nici prea devreme, nici prea tarziu pentru ca prajiturile sa arate bine? Daca aleg prajituri pe masa, cum ma asigur ca toata lumea va fi multumita, ca toti cei de la masa vor ajunge la ele si ca platourile nu se vor goli inainte ca toate persoanele sa se fi servit?

De ce sa aleg candy bar? Pentru ca e la moda? Poate pana in 2020 pana cand iti vei face tu nunta trendurile se vor fi schimbat. Asa ca inainte de a alege prajituri pe masa sau candy bar intreaba-te altceva: ce si-ar dori invitatii mei mai mult? Le-ar placea sa fie surprinsi de un candy bar spectaculos sau nu sunt genul impresionabil si ar prefera prajituri gustoase, asezate fix in fata lor si din care sa se poata servi dupa placere? Daca vei avea in vedere mereu si dorintele invitatilor nu doar pe ale tale ai deja la dispozitie un criteriu bun dupa care te poti ghida. Nu e singurul, dar e unul de baza.

Asadar, conteaza mai putin daca alegi candy bar sau prajituri pe masa si mai mult daca prajiturile au un gust foarte bun, sunt proaspete, arata bine si multumesc invitatii.

Avand in vedere ca toate aceste conditii si multe, multe altele TREBUIE indeplinite pentru ca traseul prajiturilor sa fie unul sigur de la calitatea impecabila a ingredientelor la asezarea lor strategica in sala te invit sa inveti cum sa faci alegerile potrivite si cum sa te asiguri ca totul va decurge perfect, fara regrete, fara pierderi finaciare, fara drame si mai ales fara drumuri la spital. Pentru ca, mare atentie, combinatia de caldura si mancare e intotdeauna numai buna pentru toxiinfectii alimentare de sezon si sigur, sigur nu-ti doresti asa ceva.

1% face toata diferenta din lume

Daca reusesti sa-ti imbunatatesti calitatea tuturor alegerilor pentru nunta cu doar 1% invatand sa faci alegeri dupa criteriile corecte vei avea deja o nunta mult mai de succes decat tot restul lumii. Tine mine! Daca faci toate alegerile cu doar 1% mai bine decat ceilalt si ai de facut 50 de alegeri pentru nunta, deja nunta ta va avea un avantaj de 50% la calitate fata de restul nuntilor. Nu suna bine?

Alte detalii despre cum si de ce sa alegi un candy bar sau prajituri pe masa poti gasi pe canalul de YouTube Mac Florea la sectiunea Q&A. Pentru video click aici