Wedding Coaching-ul pe intelesul tuturor! - Ajutor ma casatoresc! - MAC Florea

Wedding Coaching-ul pe intelesul tuturor!


Ai avut vreodata senzatia ca esti singura implicata in planificarea nuntii si ca nimeni din familie, nici macar viitorul sot, nu pune atat de mult suflet cat pui tu?

Ai avut cumva senzatia ca nimeni nu are solutii la toate problemele nuntii pe care le gasesti tu?

Probabil ca toti din familie iti spun sa stai linistita, lucrurile se vor rezolva de la sine, totul va decurge frumos.

Dar tu stii ca e posibil ca lucrurile sa nu mearga bine.

Tu, care ai ochi de soacra la toate nuntile, ai vazut si lucruri care nu ti-au placut, mici detalii, mici grimase pe fetele invitatilor atunci cand mancarea servita nu era pe placul lor, bauturile lipseau de pe masa, era prea cald in sala sau prea frig, muzica era prea tare sau de un singur fel. Ai auzit destule mirese care s-au plans dupa nunta ca nu si-au primit fotografiile la timp, invitatii n-au dansat si poate nici n-au venit toti.


Poate esti atat de stresata de toate alegerile pe care trebuie sa le faci incat te-ai transformat intr-o alta persoana - bridezilla - mireasa aia din filme de care se teme toata lumea.

Si nu stii pe cine sa intrebi, cum sa faci ca totul sa iasa intr-adevar perfect, asa cum ti-ai dori tu.

Sa-ti organizez nunta de una singura e MISIUNE IMPOSIBILA!

Chiar si in doi e greu pentru ca niciunul dintre voi nu are informatiile necesare pentru a face niste alegeri corecte din toate punctele de vedere.

Ai nevoie de o persoana care STIE TOT, care iti poate raspunde la toate intrebarile si care sa nu te considera o stresata pentru ca vrei sa fii sigura ca absolut toate vor merge perfect la nunta ta.

Persoanele care te pot ajuta sunt wedding plannerul, organizatorul de nunti si mai nou, wedding coach-ul.
 

Poate ca numele de wedding coaching iti este strain si nu il intelegi.

Hai sa-ti explic!

E ca in sport. Antrenorul motiveaza, conduce, explica pasii si creeaza o strategie pentru ca echipa sau sportivul sa castige meciul. Antrenorul sau coach-ul te ajuta cu informatii dar te si ajuta si sa ai mai multa energie, un psihic puternic, niste obiective clare si motivatia de a le atinge. 
​​​​​​​

Wedding coach-ul te ajuta sa ajungi la nunta mult visata plina de energie si cu toate alegerile bine facute. El nu va sta alaturi de tine in ziua nuntii, nu va merge cu tine la intalnirile cu furnizorii dar va fi mereu in mintea ta.

Wedding coaching-ul te invata cum sa iei cele mai bune decizii legate de nunta ta.

Tu inveti, intelegi, descoperi ce se potriveste nuntii tale dar totul se face bazat pe informatii corecte.

O mireasa informata este cel mai bun client pe care un furnizor de servicii de nunti si-l poate dori.

Sunt Mac Florea, wedding coach si vreau sa raspund cu mare drag la toate intrebarile tale in grupul Ajutor, ma casatoresc!

Intra in grup si spune-mi cum te pot ajuta!