Cum anunțăm invitații că amânăm nunta din cauza Coronavirusului? Wedding coaching - Ajutor ma casatoresc! - MAC Florea

Cum anunțăm invitații că amânăm nunta din cauza Coronavirusului?


     Coronavirusul a creat destul de multe neplăceri mirilor în această perioadă. Cei care aveau nunți în luna Mai și-au amânat deja evenimentele pentru toamnă sau pentru anul viitor. Întrebarea multora este însă cum ar fi mai bine să le comunice invitaților lor că au decis să amâne nunta? Ce mijloace să folosească? Ce texte să folosească pentru o astfel de veste?

     Vreau să vă spun un secret! Atitudinea e tot ce contează în această perioadă! Cu o atitudine pozitivă, ceva mai multă atenție, răbdare și calm se poate ajunge la o înțelegere cu toată lumea (furnizori și invitați). Există soluții la orice problemă dacă atitudinea voastră, ca miri, este deschisă, calmă și pozitivă!

     Amânarea unei nunți nu e un lucru simplu sau plăcut și din păcate mulți miri se panichează și transmit în stânga și în dreapta mesaje negative, alarmiste, total nepotrivite. Evitați cu orice preț formulările de genul "având în vedere situația actuală atât de gravă și problemele nenumărate cu care ne confruntăm cu toții, am decis, cu regrete și durere în suflet să ne amânăm momentan nunta. Pentru a comunica invitaților voștri că ați amânat nunta, urmați pașii de mai jos:

     1. Creați-vă un grup de Facebook privat

  Cel mai simplu mod de a comunica amânarea nunții unui număr cât mai mare de invitați este crearea unui grup privat de Facebook. În acel grup, veți adăuga doar persoanele cărora aveați intenția să le trimiteți invitație sau cărora le-ați trimis deja invitația. Dacă aveți și persoane care nu folosesc Facebook sau alte rețele de socializare, nu ezitați să le contactați telefonic sau să le trimiteți un mesaj text sau chiar o imagine sau un scurt video pe WhatsApp.

     2. Creați mesaje 100% pozitive

  Așa cum am amintit deja, grupul de Facebook e cea mai simplă și la îndemână soluție pentru a comunica amânarea nunții unui număr cât mai mare de invitați. Nimeni nu-și dorește să sune 150-200-250 de persoane și să repete de tot atâtea ori mesajul "ne-am amânat nunta!".

     Atenție! Atunci când vă veți compune mesajul prin care anunțați amânarea nunții, încercați să intrați într-o stare de spirit bună, care să transmită emoții pozitive. Evitați formulările dramatice, tragice, negative și cuvinte precum probleme, necazuri, morți, boală, regrete, frică, durere sau cine știe ce alte formulări. Nunta voastră trebuie să rămână asociată cu bucuria, distracția, buna dispoziție, fericirea și împlinirea. Nu induceți invitaților voștri, cu bună știință, stări de panică și frică, pentru că nu îi ajută cu nimic. Nu folosiți nici măcar un emoticon cu față tristă, gravă sau frustrată.

Alegeți să fiți pozitivi și să transmiteți tuturor un sentiment de siguranță și căldură. Iată câteva mesaje drăguțe și mai ales pozitive prin care vă puteți anunța amânarea nunții:

"Dragii noștri,

Astăzi am decis să ne amânăm nunta pentru data X. Sperăm ca perioada de așteptare să vă crească și mai mult cheful de distracție și ca odată ajunși în cea mai frumoasă zi din viața noastră să vă putem strânge pe toți în brațe cu toată dragostea și cu toată bucuria de care suntem capabili. Ai voștri, L. și A. "

"Dragi prieteni,

Nunta noastră se lasă așteptată! Petalele de copaci înfloriți vor fi înlocuite cu frunze minunat colorate, pentru că nunta noastră va avea loc în răcoarea plăcută a toamnei. Vă așteptăm cu mult drag la o petrecere pe cinste pe care o vom pregăti și mai bine acum că avem și mai mult timp la dispoziție. Vă iubim și vă așteptăm la cea mai nuntă minunată pe data de ....

"Mult așteptați invitați la nunta noastră ,

Veștile despre cea mai tare nuntă, nunta noastră, vor continua să curgă de astăzi înainte pe acest grup. Nunta se amână dar bucuria de a vă avea alături este la fel de mare. Credem cu tot sufletul că vom avea o zi minunată alături de voi în data de.... Vă iubim și vă așteptăm!

     Fiți pozitivi în exprimare pentru că nunta voastră va avea loc și va fi una extraordinară iar invitații voștri trebuie să simtă asta! Nu transmiteți mesaje dramatice, care să-i determine pe invitați să vă compătimească, să vă plângă de milă sau să-i sperie. Scopul vostru este să le mențineți atitudinea pozitivă și să-i faceți să se bucure așteptând alături de voi viitoarea nuntă!