Cum sa fii GATA DE NUNTA fara stres si fara datorii Wedding coaching - Ajutor ma casatoresc! - MAC Florea

Cum sa fii GATA DE NUNTA fara stres si fara datorii


Indiferent in ce stadiu de pregatire a nuntii te-ai afla, aceasta articol este pentru tine. Pentru ca TU chiar iti doresti sa pui la punct o nunta frumoasa, unica dar mai ales nescumpa.

Asa ca probabil te confrunti cu una din urmatoarele dileme:

  • Indiferent de cat de mult cauti, tot nu pari sa gasesti informatia exacta si potrivita pentru nunta ta. Toate revistele sunt pline de nunti minunate dar extrem de costisitoare. Nunti extrem de elaborate, cu detalii bine plasate, culori coordonate perfect si care arata ca din filme. Nunti superbe dar organizate de altii. Iar tu nu ai resursele necesare pentru o nunta la castel, organizata de o armata de profesionisti. Asa ca nu ai de ales decat sa devii tu insuti profesionist in ale nuntilor si sa-ti faci nunta mult visata cu propriile maini si cu propria minte.
  • Ai mereu senzatia ca iti scapa ceva, ca nu stii care e ordinea organizarii unei nunti si care e urmatorul pas. Asa ca te apuca frica.
  • Schimbi constant directia planificarii, stilul nuntii, lista de invitati, esti nehotarata, orice lucru stralucitor pare sa-ti atraga atentia si sa-ti distraga atentia de la bugetul pe care l-ai stabilit si nu stii ce se intampla cu tine.
  • Simti ca te lupti cu morile de vant de una singura si ca muncesti prea mult pentru o singura zi (cea mai importanta zi) in timp ce familia te preseaza si te streseaza cu noi si noi idei rasarite de prin traditii si nuntile altora.
  • Nu stii cum sa echilibrezi balanta intre o nunta diferita si neplictisitoare si incertitudinile pe care le presupune o nunta nonconformista, aparte.
  • Nu stii cum sa te imparti intre traditie (ceruta de familie) si modern (asteptat de prieteni).

... daca ai raspuns cu DA la cel putin una din problemele de mai sus continua sa citesti. Te afli exact acolo unde trebuie sa fii! Si pana la sfarsitul articolului vei sti ce sa faci ca sa scapi de toate dilemele.

Vezi tu, cei mai multi miri cred ca stiu totul! Asa ca daca aud ceva nou sau diferit care le contrazice „bunul simt” sau ceea ce le-au spus altii ei aleg sa ignore totul si sa treaca mai departe.

Ceva cu totul special se intampla insa cand ajungi intr-o stare de confuzie: devii DESCHIS – devii incredibil de deschis la idei noi si la noi moduri de a vedea lucrurile.

Si pot sa-ti promit un singur lucru: tot ce impartasesc astazi cu tine nu se bazeaza pe ceea ce toata lumea denumeste „cultura generala” sau „bun simt”. Daca nuntile de succes si fara datorii s-ar face cu tot ce stii din cultura generala atunci eu n-as mai avea de a face weekend de weekend cu miri disperati ca nu le-au venit invitatii la nunta, ca oamenii nu s-au distrat si ca au ramas cu gaura in buget.

Hai sa-ti spun un secret!

Nimeni nu spune exact cat si cum a muncit pentru propria nunta. Toti se bucura ca au scapat de ea si ca probabil si-au scos banii. Cat si cum s-a distrat lumea e deja o problema secundara. Bine ca s-a terminat! A fost frumos! A fost perfect! Chiar daca pe la miezul noptii mireasa a izbucnit in lacrimi pentru ca era evident ca oamenii nu se distrau la nunta, tot a fost frumos.

A venit timpul sa facem din organizarea nuntilor ceva simplu si eficient!

Vreau sa-ti ofer o noua modalitate de a vedea, experimenta si intelege toate lucrurile legate de nunta. Vom face asta discutand principii specifice si lucruri descoperite in anii de experienta pe care i-am acumulat in organizarea nuntilor.

Nunta e in mare parte un mare puzzle. E despre probleme pe care le rezolvi pe rand, una cate una. Insa la final totul se reduce la 3 puncte.

  1. Fii realist cu lista de invitati.
  2. Ofera-le ce-si doresc
  3. Intra in Wedflix
  4. Fii propriul wedding planner dar nu unul amator ci unul informat, unul care stie exact cum sa planifice o nunta cu distractie, o nunta moderna, o nunta de la care oamenii sa plece cu adevarat impresionati.

DescoperaWedflix, platforma online creata special pentru tine, mire si mireasa care nu ai bani de wedding planner dar iti doresti o nunta superba, nescumpa, creata chiar de tine. 

Ai aici toate informatiile de care ai nevoie pentru a deveni propiul wedding planner!