BumBumStudio


Venim în întâmpinarea cerințelor tale cu un nou concept, care face deja furori în domeniu: DJ, solistă și solist! O îmbinare perfectă între muzica mixată și cea interpretată live.

O soluție profesională pentru evenimentul tău, indiferent de natura sa, nuntă, botez, chiar și o petrecere privată sau un majorat, deținem în fonoteca noastră orice gen muzical: dance, latino, tango, populară, raggae, electro, muzica anilor ’80, ’90, vals etc. pentru ca evenimentul tău să fie cu adevărat special.

Te invităm să explorezi portoliul nostru, pentru mai multe detalii!


PREZENTARE VIDEO


GALERIE FOTO

BumBumStudio
BumBumStudio
BumBumStudio
BumBumStudio
BumBumStudio
BumBumStudio

Testimoniale

Testimoniale https://www.bumbumstudio.ro Ion Giuve
Ion Giuve Vocea Andreei și profesionalismul lui Florin a transformat o seară specială într-una de neuitat. Dacă ar fi cazul v-aș realege la nesfârșit. Mi-ați intrat la suflet și cu permisiunea voastră vă consider prieteni ! Vă mulțumim dragilor și vă dorim succes deplin în ceea ce faceți !

Testimoniale https://www.bumbumstudio.ro Cristina Cristina
Cristina Cristina Dacă aș fi iar la faza pregătirilor de nunta și aș ajunge la muzica??? Tot pe voi v-aș alege 100%. Sunteți cei mai tari! Ne-ați distrat atât pe noi, cât și pe TOȚI invitații. Vă mulțumim din suflet pentru tot ce ați făcut! SUCCES! Vă recomandam cu drag!

Testimoniale https://www.bumbumstudio.ro George Turtoi
George Turtoi De obicei nu scriu recenzii dar voi meritați . Cum a spus și altcineva mai jos : O alegere mai bună nu puteam face. Mult succes în continuare ! Vă mulțumim !

Oferta

La semnarea contractului primești 150€ discount!