Oana Radu Wedding Planner


Bună, sunt Oana Radu și mă ocup cu organizarea evenimentelor. Sunt pasionată de ceea ce fac și o fac cu plăcere. Ador să văd oamenii fericiți, hotărâți și împliniți. Îmi place să văd pe fața oamenilor bucuria care nu se poate descrie în cuvinte, iar asta îmi ocupă tot timpul. Lucrurile cele mai importante și cele care mă împlinesc sunt profesia și familia.

Când ai nevoie de un wedding planner?

• Când timpul este prețios, ai nevoie de ajutor. Atunci când muncești multe ore, atunci când vrei să îți dedici timpul rămas liber familiei, atunci când vrei să te vezi cu prietenii și nu vrei să te afunzi în liste cu ce este de făcut.

• Atunci când ai 1000 de idei și NU ȘTII cum să le aplici ori nu vrei ca nunta ta să depindă de părerile și recomandările unor amici care nu sunt în domeniu.

• Ai nevoie de cineva care cunoaște într-adevăr furnizorii locali și știe cu sigurantă care este valoarea unui serviciu. Nu este în interesul organizatorului să te ghideze spre o factură imposibil de plătit la sfârșitul evenimentului.

• Atunci când distanța este o problemă. Nu este prima oară când auzim că organizarea unei nunți nu este usoară. Imaginează-ți când faci asta de la distantă! Lucrurile se pot complica considerabil.

• Atunci când treburile organizatorice și administrative fură plăcerea familiei și prietenilor de a se bucura alături de voi în ziua nunții!


GALERIE FOTO

Oana Radu Wedding Planner
Oana Radu Wedding Planner
Oana Radu Wedding Planner
Oana Radu Wedding Planner