INVATA

E-BOOK

PLANUL DE NUNTA IN 4 PASI SIMPLI


    A te căsători este un pas uriaș, iar a-ți organiza nunta este ceva mult mai frumos decât te-ai fi gândit vreodată. Probabil că știi deja că orice mariaj trebuie construit, investit în el și prioritizat, dar dă-mi voie să adaug faptul că planificarea nunții tale este ocazia perfectă de a exersa aceste lucruri.
    Acest e-book este accesibil tuturor cuplurilor care abia au luat decizia să îşi organizeze nunta dar încă nu au făcut nici un pas. Plecând de la ideea că îţi doreşti o nuntă de succes şi fără datorii, informaţiile pe care le vei găsi aici îţi vor oferi o poziţie de plecare avantajoasă în planificarea nunţii tale.E-BOOK

4 LUCRURI NESTIUTE DESPRE FURNIZORI


    Atunci când te căsătoreşti, o întreagă industrie este pragatită să îţi vândă tot felul de produse şi servicii, dându-ţi senzaţia că totul va fi minunat. Şi probabil că aşa va fi dacă plăteşti cât zic ei şi nu comentezi sau nu ai prea multe pretenţii.
    Dar ce se întâmplă dacă tu înveţi ce întrebări să pui, ce raspunsuri să dai, ce să ceri, cum să negociezi şi aşa mai departe? Mai mult ca sigur că lucrurile se vor schimba în favoarea ta.
    In acest ebook vei descoperi 4 lucruri pe care nu le ştiai despre furnizorii de servicii pentru nunti şi pe care nu ţi le spune nimeni.