Videograf Mihai Bârsan


Cele mai frumoase momente din viața noastră sunt cele pe care nu le putem descrie în cuvinte, sunt amintiri care ne definesc și pe care vrem să le păstrăm până în cel mai mic detaliu. Ziua nunții are o încărcătură emoțională aparte, este începutul călătoriei în care voi doi, stând față în față, spuneți Da! aventurii care urmează să înceapă. În ciuda dorinței de a vă aminti fiecare moment care v-a tăiat răsuflarea, îmbrățișările celor dragi, coregrafia pe care ați exersat-o luni întregi, cu timpul aceste amintiri se vor estompa. De aceea, în prima zi din restul vieții voastre, voi fi acolo pentru a capta trăiri, reacții și detalii care spun o poveste unică. Astfel, veți putea retrăi toate acele momente care vă vor tăia, din nou, răsuflarea.


PREZENTARE VIDEO


GALERIE FOTO

Videograf Mihai Bârsan
Videograf Mihai Bârsan
Videograf Mihai Bârsan
Videograf Mihai Bârsan

Testimoniale

Testimoniale https://vimeo.com/mihaibarsan Julian Poe
Julian Poe Am apreciat foarte mult căldura, jovialitatea și profesionalismul de care a dat dovadă Mihai, pe toata durata colaborării noastre. Deși nu ne știam înainte de asta, ne-am simțit de parcă ne cunoșteam de-o veșnicie. Suntem siguri că nu e ultima dată când vom apela la serviciile lui.

Testimoniale https://vimeo.com/mihaibarsan Laura Munteanu
Laura Munteanu Când l-am ales pe Mihai Bârsan am știut că fac alegerea perfectă! Cu răbdare și profesionalism a reușit să ne înfrumusețeze stângăciile, să ne valorifice naturalețea, să surprindă tot ce a fost mai frumos și să ne ofere amintiri minunate! Mulțumim din suflet!!!

Testimoniale https://vimeo.com/mihaibarsan Ramona Moscu
Ramona Moscu Ne-am pus toată încrederea în Mihai pentru a păstra amintirea celui mai frumos eveniment din viața noastră și nu cred ca exista o alegere mai bună. Totul a fost absolut impresionant, iar rezultatul final ne-a lăsat fără cuvinte și cu lacrimi în ochi. Mulțumim mult de tot, Mihai! You are the best!

Oferta

Ședința video "Save the Date" în valoare de 150 euro, oferită cadou