BLOG

BLOG Flori, decoratiuni & culori


  • Acasa
  • »
  • Blog
  • »
  • Flori, decoratiuni & culori
Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Foto corner-ul a revenit la moda in 2022
Foto corner-ul a revenit la moda in 2022

Odata cu cresterea numarului de utilizatori pe retelele de socializare precum Facebook Instagram sau TikTok, a crescut si interesul oamenilor pentru locuri deosebite ca sa isi creeze material fotografic sau video pentru profilurile lor.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Cum să-ți faci un buchet de mireasă WOW la un buget convenabil
Cum să-ți faci un buchet de mireasă WOW la un buget convenabil

Indiferent de anotimp, primăvara, vara, toamna sau iarna, un florist talentat va găsi niște combinații unice care să rămână în memoria tuturor peste ani.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Mâinile care fac artă din flori – Atelierul cu flori și cadouri
Mâinile care fac artă din flori – Atelierul cu flori și cadouri

Dana Florea, zâna talentată a florilor de la Atelierul cu Flori si cadouri, a simțit chemarea de a aduce un strop de frumos în lume. Așa că a spus DA tuturor doritoarelor de aranjamente de nuntă, buchete minunate pentru mirese, nașe, mame, prietene și nu numai. 

 

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Culorile anului 2017, pentru o nuntă cu stil
Culorile anului 2017, pentru o nuntă cu stil

Institutul Pantone a lansat o paletă de culori din care se va alege culoarea principală a anului 2017. Este vorba despre culori inspirate din natură ce vor dicta următoarele trenduri în industria modei, dar și în industria organizării de nunți, pentru o nunta cu stil.

Nuanțele primăverii 2017 amintesc de mediul înconjurător, spectrul fiind plin de emoție și de trăire, toate culorile pot fi integrate și folosite cu succes în decorul nunții tale.