BLOG

BLOG Start planificare


Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Cum să alegi cei mai potriviți furnizori pentru nunta ta în 3 pași simpli
Cum să alegi cei mai potriviți furnizori pentru nunta ta în 3 pași simpli

Având un set de întrebări bine pus la punct, vei reuși să faci o alegere corecta a tuturor furnizorilor pentru ca nunta ta să fie una de succes și fără datorii.

 

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Ce este bugetul nunții și cum se calculează?
Ce este bugetul nunții și cum se calculează?

Bugetul nunții este un indicator care îți arată cât ai voie să te întinzi cu plapuma sau altfel spus, bugetul te ajută să nu cheltui mai mult decât ai.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - ”Nunta mea a ajuns o glumă!”  Ce măsuri de relaxare se aplică la noi și cât vi se par de clare?
”Nunta mea a ajuns o glumă!” Ce măsuri de relaxare se aplică la noi și cât vi se par de clare?

Așa că ne putem bucura cu toții de nunți în această vară pentru că relaxările au început deja și vor continua pe tot parcursul verii.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Vino la Wedding Days Iași - Pallas Mall 14-16 Mai 2021
Vino la Wedding Days Iași - Pallas Mall 14-16 Mai 2021

Nu ți-ai găsit încă rochia potrivită? Între 14-16 Mai 2021 poți găsi peste 1000 de modele de rochii de mireasă chiar în inima Moldovei, la Iași. 3 zile te vei putea plimba și vei putea discuta direct cu furnizorii pe care îi cauți.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Specialiștii din industrie confirmă! Explozie de nunți în a doua jumătate a lui 2021!
Specialiștii din industrie confirmă! Explozie de nunți în a doua jumătate a lui 2021!

După 1 iulie se va da liber la nunți în toată lumea. Campania de vaccinare dă rezultate iar relaxările care se văd deja anunță un sezon de nunți plin de petreceri și voie bună.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - În ce grupuri de mirese merită să intri ca să găsești cât mai multe idei bune
În ce grupuri de mirese merită să intri ca să găsești cât mai multe idei bune

Dacă planifici o nuntă și ai nevoie de sfaturi și idei reale, de la furnizori reali, idei de planificare de la wedding planneri din toată țara și multe altele, te invităm în grupul Ajutor, mă căsătoresc!

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Se dă drumul la nunți după 15 mai! În ce condiții?
Se dă drumul la nunți după 15 mai! În ce condiții?

Veste extraordinară! Se dă drumul la concertele mari de vară Untold, Neversea și Electric Castle. Și dacă se dă drumul la concerte, se dă drumul și la nunți!

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Târgul de Nunți Ghid Mariaj 7-9 Mai 2021 Iași - Semne bune pentru sezonul de nunți 2021!
Târgul de Nunți Ghid Mariaj 7-9 Mai 2021 Iași - Semne bune pentru sezonul de nunți 2021!

Pentru că se dă drumul la nunți în 2021 și multe mirese sunt probabil în urmă cu pregătirile, am decis să te ajutăm să te pregătești cât mai repede pentru nuntă.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Tendințele noului sezon de nunți 2020-2021
Tendințele noului sezon de nunți 2020-2021

Fiecare an aduce noi și noi lucruri interesante pentru miri și invitații lor. De unele tendințe scăpăm definitiv iar pe altele le îmbrățișăm cu tot dragul și vi le prezentăm și vouă.