Blog Locatia de nunta - Ajutor ma casatoresc! - MAC Florea

BLOG

BLOG Locatia de nunta


Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - 5 criterii de baza pentru alegerea meniului de nunta
5 criterii de baza pentru alegerea meniului de nunta

Cand vine vorba de meniul de nunta, n-ar trebui sa permiti nimanui sa faca rabat la calitate pe banii tai. Pentru ca mancarea conteaza. Nunta e despre mancare buna, despre muzica buna si despre dans. Asa ca, ce sa ai in vedere cand alegi meniul de nunta?

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - La ce să fim atenți când alegem sala de nuntă?
La ce să fim atenți când alegem sala de nuntă?

Criteriile de selecție pe care le vom prezenta te vor ajuta să vezi clar diferențele dintre diversele locații unde ți-ai putea organiza nunta.

Pentru ca sala de nunta să fie potrivită pentru desfășurarea unui eveniment trebuie să dețină următoarele elemente:

1. Sala unde se desfășoară nunta trebuie să fie potrivită pentru numărul dvs. de invitați. Dacă sala va fi prea mare atunci va părea goală, dacă va fi prea mică atunci invitații vor sta înghesuiți. Verificați cu atenție capacitatea sălii, apoi designul, climatizarea, iluminatul, acustica și, nu în ultimul rând, curățenia.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - 7 motive pentru care trebuie să îți alegi cea mai bună locație de nuntă
7 motive pentru care trebuie să îți alegi cea mai bună locație de nuntă

A fi un mire responsabil inseamnă a deține controlul asupra informațiilor. Cu cât știi mai multe, cu atât poți lua cele mai bune decizii pentru a alege cea mai bună locație de nuntă si a-ți organiza o nuntă de succes.
Insuccesul apare în urma unei organizări defectuoase, fără nici un control și fără nici un plan pe care să îl urmezi pas cu pas, mai mult decât atât, insuccesul apare când iei decizii bazate pe zvonuri, fără să le verifici.