BLOG

BLOG Locatia de nunta


Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Top 50 saloane de nunti din Romania
Top 50 saloane de nunti din Romania

Incepand cu 2023 luxul in saloanele de nunti nu mai este o optiune ci un lucru obligatoriu. S-a demonstrat deja faptul ca luxul din saloane ajuta la cresterea bunei dispozitii a invitatilor si chiar ii determina sa daruiasca mai mult in plic decat si-au propus. 

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Cum să estimezi corect numărul de nuntași ca să nu rămâi cu datorii la nuntă
Cum să estimezi corect numărul de nuntași ca să nu rămâi cu datorii la nuntă

În momentul când oferi o invitație unei persoane, acea persoană devine invitat la nunta ta. Însă tu nu ai garanția că persoană te va și onora cu prezența la nuntă. 

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Cununia în aceeași zi cu nunta? Ce probleme pot apărea și cum să le eviți!
Cununia în aceeași zi cu nunta? Ce probleme pot apărea și cum să le eviți!

Dacă alegeți să faceți cununia în aceeași zi cu nunta trebuie să știți ce presupune o astfel de zi, cum să vă pregătiți pentru ea și ce să faceți ca să nu ajungeți la local super obosiți și fără niciun chef de distracție.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Scăpăm de mască! În ce condiții se vor face nunți cu sute de persoane din luna August!
Scăpăm de mască! În ce condiții se vor face nunți cu sute de persoane din luna August!

Dă de veste invitaților tăi că marea relaxare se apropie cu pași repezi. În curând se va da drumul la nunți. Îndeamnă-i pe toți cunoscuții tăi să se vaccineze pentru că nunta ta depinde de numărul de persoane imunizate. 

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Nuntă la fast food? Pro sau contra? Amuzant sau riscant?
Nuntă la fast food? Pro sau contra? Amuzant sau riscant?

Sigur, fiecare își face nunta cum vrea și unde vrea. Diversitatea e normală și dacă ai în plan o nuntă la buget, o poți face însă e bine să ai în vedere și experiența pe care vrei să o oferi invitaților tăi.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Cum să ai un salon de 10X mai căutat de miri în mai puțin de 30 de zile!
Cum să ai un salon de 10X mai căutat de miri în mai puțin de 30 de zile!

Suntem pregătiți să discutăm și să descoperim nevoie tale în cele mai mici detalii. Avem o paletă largă de culori, modele și mostre după care să te poți ghida în alegerea unui mobilier potrivit clienților tăi, tipului tău de afacere etc

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Idei pentru aranjarea meselor la nunțile mici și intime doar cu familia și prietenii
Idei pentru aranjarea meselor la nunțile mici și intime doar cu familia și prietenii

Pentru petrecerile în condițiile actuale, adică nunți mici și intime de maxim 50 de persoane, cel mai simplu mod de a-i aduce cât mai aproape pe toți cei dragi este să folosești mese dreptunghiulare, lungi, tip banchet. 

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - 5 criterii de baza pentru alegerea meniului de nunta
5 criterii de baza pentru alegerea meniului de nunta

Cand vine vorba de meniul de nunta, n-ar trebui sa permiti nimanui sa faca rabat la calitate pe banii tai. Pentru ca mancarea conteaza. Nunta e despre mancare buna, despre muzica buna si despre dans. Asa ca, ce sa ai in vedere cand alegi meniul de nunta?

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - 7 motive pentru care trebuie să îți alegi cea mai bună locație de nuntă
7 motive pentru care trebuie să îți alegi cea mai bună locație de nuntă

A fi un mire responsabil inseamnă a deține controlul asupra informațiilor. Cu cât știi mai multe, cu atât poți lua cele mai bune decizii pentru a alege cea mai bună locație de nuntă si a-ți organiza o nuntă de succes.
Insuccesul apare în urma unei organizări defectuoase, fără nici un control și fără nici un plan pe care să îl urmezi pas cu pas, mai mult decât atât, insuccesul apare când iei decizii bazate pe zvonuri, fără să le verifici.