Blog Muzica - Ajutor ma casatoresc! - MAC Florea

BLOG

BLOG Muzica


Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Cum să n-o dai în bară cu muzica la nuntă
Cum să n-o dai în bară cu muzica la nuntă

Inainte de a te duce la o intalnire cu formatiile, informeaza-te. Vorbesc cu lux de amanunte despre tot ce trebuie sa stii despre muzica de la nunta in cursul “Serviciile muzicale de nunta” dedicat special celui mai important element al nuntii tale: muzica pe care veti dansa toata noaptea.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Marsul de primire al invitatilor la nunta, picatura chinezeasca ce distruge cheful de distractie!
Marsul de primire al invitatilor la nunta, picatura chinezeasca ce distruge cheful de distractie!

Ti s-a intamplat vreodata, sa fii invitat la o nunta, unde ai fost intampinat cu vesnica melodie "primirea", care tinea chiar si doua ore? Ii spun vesnica, deoarece parca nu se mai termina.

Citeste acest articol ca sa afli de ce "marsul de primire", al invitatilor la nunti, ar trebui schimbat.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - 4 criterii de selecție pentru alegerea celei mai bune formații/band/dj
4 criterii de selecție pentru alegerea celei mai bune formații/band/dj

După ce ai ales locația de nuntă, a venit momentul să te orientezi spre muzica pe care ți-o dorești la evenimentul tău. Cu toții știm că muzica ne schimbă starea de spirit și emoțiile, fiind o uneltă fantastică pentru a-ți transforma atmosfera într-una extraordinară. Întrucât ofertele privind serviciile muzicale sunt foarte variate, pentru a-ți ușura luarea unei decizii, trebuie să îți stabilești anumite criterii de selecție.