Blog Moda, energie & frumusete - Ajutor ma casatoresc! - MAC Florea

BLOG

BLOG Moda, energie & frumusete


Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Rochia de mireasa - primii pasi, primele idei
Rochia de mireasa - primii pasi, primele idei

Rochia de mireasa e o poveste in sine. Alegerea ei te poate conduce in locuri nebanuite si poate ajunge sa contrazica total ceea ce credeai ca stii despre preferintele tale in materie de rochii. Drumul de la idee la rochia in sine e un fel de calatorie initiatica in care te redescoperi si te redefinesti ca femeie

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Cum alegem tinutele pentru nunta
Cum alegem tinutele pentru nunta

Cea mai mare frica a unei mirese este aceea ca nu se va ridica la inaltimea asteptarilor invitatilor ei. Pentru ca toti vin la nunta cu asteptari uriase. Cum sa nu te ia cu ameteala cand ai de ales cea mai frumoasa rochie, cei mai tari pantofi, bijuterii care sa completeze perfect tinuta si un machiaj elaborat care sa te avantajeze?

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Eticheta la nunta? Zambetul sincer si bucuria autentica!
Eticheta la nunta? Zambetul sincer si bucuria autentica!

La ora la care scriu aceste randuri e in sfarsit liniste. A mai trecut un weekend plin de nunti frumoase. Imagini, sunete, mirosuri si fete zambitoare mi se perinda inca prin fata ochilor. Insa ceva nu-mi da pace. Desi toata lumea pare multumita, ecoul nuntilor spune altceva. Oaspetii se plang uneori ca n-au primit destula atentie. Mirii le-au parut reci, indiferenti si uneori de-a dreptul nepoliticosi.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - Detoxifierea mentala sau cum sa fii prezent cu tot sufletul la propria nunta
Detoxifierea mentala sau cum sa fii prezent cu tot sufletul la propria nunta

De cate ori te-ai gandit in ultima saptamana la lucrurile care ar putea sa-ti strice nunta? De cel putin cateva ori, sunt aproape sigur. Ai si o lista la care tot adaugi zi de zi lucruri de evitat, lucruri de stabilit, lucruri de comunicat. Chiar si cele mai calme si relaxate cupluri devin ceva mai agitate pe masura ce se apropie nunta.

Ajutor ma casatoresc!  - MAC Florea - 10 întrebări să nu fii păcălită, atunci când alegi rochia de mireasă
10 întrebări să nu fii păcălită, atunci când alegi rochia de mireasă

Apariția ta în fața invitaților va fi unul dintre cele mai frumoase momente din viața ta și fără nici un dubiu, va trebui să arăți și să te simți extraordinar.

Nu există reguli cu privire la felul cum ar trebui să te îmbraci în ziua nunții tale. Poți purta o rochie lungă, sau scurtă de mireasă sau îți poți crea o rochie albă de divă. Acest lucru ține în totalitate de tine, este nunta ta.