Ballroom Andra Tecuci/Galati


Cele 6 saloane au fost special gandite pentru nunti impresionante intre 100 si 600 de persoane. 

Din dorinta de a fi alesi de catre miri, de multe ori avem tendinta de a spune cat de buni suntem, cate stele avem sau ce paleta larga de servicii oferim.

Insa... timpul ne-a invatat ca suntem ceea ce spun mirii despre noi, cei care si-au organizat nunta la noi, care ne-au oferit increderea lor si mai ales aprecierea lor. Te invitam sa descoperi locatiile noastre, sa ne testezi inainte, sa observi ce spun mirii care si-au organizat nunta la noi, apoi alege salonul care ti se potriveste!

Saloanele spatioase, ringul generos, cristalele Swarosky, scaunele Chiavary, meniul gustos, servirea atenta, coloanele romane, piscina, spatiile verzi, statuile... fac din Ballroom Andra locatia ideala pentru mirii care doresc sa impresioneze si sa cucereasca inimile invitatilor lor.

Toate saloanele noastre au fost decorate de WeDeco 


PREZENTARE VIDEO


GALERIE FOTO

Ballroom Andra Tecuci/Galati
Ballroom Andra Tecuci/Galati
Ballroom Andra Tecuci/Galati
Ballroom Andra Tecuci/Galati
Ballroom Andra Tecuci/Galati
Ballroom Andra Tecuci/Galati

Testimoniale

Testimoniale https://ballroom-andra.ro/ Carmen R. Ariton
Carmen R. Ariton De ce recomand Ballroom Andra?! Pentru că merită toate mulțumirile noastre. Familia Florea este deosebit de prietenoasă! Restaurantul este de vis, personalul amabil și prietenos,mâncarea delicioasă,apreciată și servită la timp.Mulțumim Ballroom Andra!

Testimoniale https://ballroom-andra.ro/ Oprinoiu Edward
Oprinoiu Edward Suntem mulțumiți de calitatea serviciilor oferite, cu ocazia nunții noastre. Totul a fost pregătit în cele mai mici detalii, personal comunicativ cu noi pentru a vedea daca totul decurge bine, locația, mâncarea și servirea au fost excelente, invitații simțindu-se super. Recomandam Ballroom Andra

Testimoniale https://ballroom-andra.ro/ Marian Radu
Marian Radu Am avut sâmbătă pe 26 mai nunta la noua locație și vreau să spun că organizarea, așezarea salonului, ospătarii , luminile, meniul ,totul a fost mai presus de cuvinte. A fost mai mult decât ne-am imaginat, suntem siguri ca nu puteam alege o locație mai frumoasă și potrivită pentru nunta noastră.

Oferta

La semnarea contractului primesti un Super Box in valoare de peste 500 Euro!