Foto corner-ul a revenit la moda in 2022


 

Da fotocorner-ul a revenit la moda insa de data aceasta a venit la pachet cu lux si bun gust.

Odata cu cresterea numarului de utilizatori pe retelele de socializare precum Facebook Instagram sau TikTok, a crescut si interesul oamenilor pentru locuri deosebite ca sa isi creeze material fotografic sau video pentru profilurile lor.

Sa creezi unul sau mai multe fotocornere la evenimentul tau este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face incepand cu 2022, cu conditia ca acestea sa fie deosebite, sa atraga privirile, sa starneasca interesul invitatilor de a se fotografia sau filma la ele.

Foto corner creat de: Atelierul cu flori si cadouri. Mai mule fotografii AICI

O nunta sau petrecere de botez dureaza in medie 8 ore, iar fotocorner-ul este un element care poate umple timpii de pauza, astfel ca invitatii nu vor avea timp sa se plictiseasca, ba mai mult se vor distra si nu vor simti cand a trecut timpul, apreciindu-ti la maxim petrecerea.

Fotocorner-ul iti permite sa iti folosesti imaginatia la maxim, adaptandu-l tematicii nuntii tale. Poti opta pentru un fotocorner din flori naturale, baloane sau alte elemente care se potrivesc locatiei tale.

Totodata fotocorner-ul este o alegere buna si pentru salonul tau de nunta, deoarece ajuta la imbunatatirea decorului, aducandu-i un plus de frumusete.

Concluzia: fotocornerul este o alegere excelenta pentru nunta ta, dar cu o singura conditie, sa fie unul luxos si cu bun gust.