”Nunta mea a ajuns o glumă!” Ce măsuri de relaxare se aplică la noi și cât vi se par de clare?


  • Acasa
  • »
  • Blog
  • »
  • Start planificare
  • »
  • ”Nunta mea a ajuns o glumă!” Ce măsuri de relaxare se aplică la noi și cât vi se par de clare?

Te-ai gândit vreodată că îți vei planifica toată nunta în mai puțin de o lună pentru că lucrurile se tot schimbă de la o săptămână la alta?

Cât de mult te poți adapta? Cât de repede îți poți schimba planurile pentru nuntă? Cam astea sunt întrebările pe care tu ca mireasă trebuie să ți le pui în ultima perioadă. Și nu doar să-ți pui întrebări ci să acționezi. Pentru că nunțile se vor face, dar nimeni nu exact să-ți spună toate detaliile. Doar unele detalii sunt clare și le găsești mai jos.  

Iată ce relaxări se pregătesc pentru la noi pentru nunțile de Iunie, Iulie și August 2021

Relaxări 1 iunie – Prima zi de liber la nunți!

Dacă totul merge conform planului, de la 1 iunie se vor putea organiza nunți, botezuri și alte evenimente festive cu maxim 70 de persoane la exterior și 50 de persoane la interior. Asta dacă incidența din ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori.

Dacă cei care organizează evenimentul pot garanta că toate persoanele prezente sunt vaccinate și pot dovedi asta, se vor putea organiza evenimente cu un număr mai mare de participanți. Regula pentru astfel de evenimente este să se asigure un minim de 2mp/participant. Persoanele participante trebuie să fi încheiat schema de vaccinare de cel puțin 10 zile.

Relaxări 1 iulie – nunți cu mai mulți invitați

De la 1 iulie se vor putea organiza nunți, botezuri și alte evenimente festive cu cel mult 100 de persoane la exterior dacă incidența cumulată pe ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori.

Un număr mai mare de participanți este permis atât la interior cât și la exterior dacă persoanele prezente sunt vaccinate și pot dovedi asta. Din nou, este necesar ca locația să ofere un spațiu de minim 2mp/persoană iar persoanele să fi fost vaccinate cu cel puțin 10 zile în urmă.

Relaxări 1 August – și mai mulți participanți la nunți

De la 1 August, se vor putea organiza nunți, botezuri și alte evenimente festive cu maxim 150 de persoane la exterior.

Din nou, dacă toți participanții sunt vaccinați și pot dovedi asta, numărul de invitați la eveniment poate crește. Localul trebuie să ofere 2mp/participant iar persoanele trebuie să fi încheiat schema de vaccinare cu cel puțin 10 zile în urmă.

Măsurile se pot relaxa și mai mult dacă incidența se menține scăzută și ținta de vaccinare este atinsă lună de lună.

Așa că ne putem bucura cu toții de nunți în această vară pentru că relaxările au început deja și vor continua pe tot parcursul verii.

Lucrurile nu par suficient de clare? Se întâmplă și la case mai mari. Dacă te consolează cu ceva.

Frustrare în rândul mireselor din Marea Britanie cu privire la lipsa de claritate a măsurilor privitoare la nunți.

Mirii și miresele din Marea Britanie se plâng că măsurile privitoare la nunți sunt extrem de neclare și că nu știu la ce să se aștepte. ”Nunta pe care o visez de când eram adolescentă și pe care o planific de foarte multă vreme a ajuns să semene cu o glumă, spune o mireasă.”

Începând cu data de 17 Mai, în Marea Britanie s-ar putea desfășura nunți cu până la 30 de persoane.  Însă măsurile sunt neclare. Mirii încă nu știu dacă la nunta lor se va putea dansa, dacă vor putea avea o formație, dacă invitații vor trebui să stea la distanță unul de celălalt și multe alte detalii.

Nici la noi măsurile nu sunt prea clare însă miresele merg înainte cu pregătirile pentru că s-au obișnuit probabil să se adapteze și să facă lucrurile pe ultima sută de metri. 

Așa că spor la pregătiri pentru că urmează un sezon plin!