Ce se intampla cu nuntile in 2022?


Cea mai frecventa intrebare pe care o aud in ultima perioada atat de la miri, furnizori cat si de la alti oameni interesati de acest domeniu este urmatoarea: Oare se  vor face nunti in 2022? Si daca da, vor putea fi organizate in conditii normale sau tot cu restrictii mari - de ora, de numar de persoane, de incidenta si tot asa?

Pentru ca ma lovesc aproape zilnic de aceste intrebari am luat decizia sa imi fac publice previziunile pentru sezonul de nunti ce urmeaza si le voi si argumenta, motiv pentru care te rog sa stai pana la finalul video-ului ca sa poti intelege cat mai bine felul in care am ajuns la aceste concluzii.  

Acum un an am lansat un video asemanator cu predictiile pentru sezonul trecut si s-a dovedit ca au fost corecte in proportie de 95%, iar nuntile din 2021 s-au tinut aproape toate, in conditii foarte bune, raportat la vremurile pe care le traim.

Iar acum a venit momentul sa iti spun ce se intampla cu nuntile in 2022, folosind aceeasi strategie si bazandu-ma pe aceeasi indicatori.

Poti vedea raspunsul in VIDEO PE YOUTUBE apasand aici! Sau citeste textul pana la capat.

Daca ne uitam pe worldmeter.com la evolutia covidului in Romania, putem vedea clar cum cazurile de covid sunt intr-o continua crestere, rezultand ca suntem la inceputul valulului 5.

Insa daca ne uitam in aceeasi perioada pe graficul deceselor, se poate remarca un lucru interesant si anume acela ca, desi cazurile zilnice cresc, numarul deceselor este la un nivel scazut.

Analizand aceste doua cifre, trag concluzia ca ne aflam intr-o transmitere comunitara mare a virusului, insa cu un impact negativ mic asupra sanatatii populatiei...asta datorita vaccinarii in masa si imunizarii colective de pana acum.

Acest lucru este confirmat si de specilisti in domeniu care afirma ca varianta Omicron este mai putin severa.

O alta stire interesanta este cea in care curtea suprema a statelor unite a decis ca vaccinarea nu este obligatorie pentru marile companii.

Precum si faptul ca Marea Britanie renunta la certificatul verde din 26 ianuarie.

Daca ar fi sa ma iau doar dupa aceste informatii as concluziona faptul ca pandemia nu mai este un pericol atat de mare pentru majoritatea populatiei, lucrurile incepand usor usor sa revina catre normal, odata cu imunizarea in masa a oamenilor.

Si daca la toate acestea adaug si proiectiile asupra raspandirii covid facute de worldmeter.com unde se poate vedea faptul ca din aprilie ne putem astepta la un minim istoric al ratei de infectare concluziionez ca sezonul de nunti din 2022 va incepe imediat dupa sarbatorile pascale si va fi unul foarte aproape de normalitate.

Daca anul trecut ma asteptam la restrictii mai severe la inceputul sezonului, ce urmau sa fie relaxate spre mijlocul acestuia... anul acesta cred ca nu vom avea restrictii sau in cel mai rau scenariu vor fi minime, dar care nu vor afecta deloc desfasurarea nuntilor.

Deci in mod neoficial, conform previziunilor mele , cred ca nuntile din 2022 se vor tine fara probleme.

Oficial, vom afla sigur undeva in aprilie cand cel putin teoretic rata de infectare va atinge un minim istoric, iar guvernul ar trebui sa iasa cu primele declaratii legate de desfasurarea evenimentelor.

Acestea au fost previziunile mele , acum ramane la latitudinea ta sa pui cap la cap aceste informatii si sa tragi o concluzie.