Nunta ta, nu e singura din tara!!!


Daca, ar fi sa dau un sfat unui cuplu care abia s-a hotarat sa isi organizeze nunta i-as spune atat: "Nunta ta, nu e singura din tara!!!" Sunt mii de alte nunti care se organizeaza in acelasi an cu tine si probabil sute in aceeasi zi cu tine.

 

De ce este imporanta acest lucru pentru tine? Deoarece cu siguranta iti doresti la nunta cei mai buni furnizori (sala de evenimente, formatie, DJ, fotografi, barmani, etc.) de aceea tin sa te anunt ca sunt limitati ca numar si de cele mai multe ori ei nu pot presta servicii la doua nunti deodata.

 

Inclusiv la salile mele de evenimente Ballroom Andra si Palatul Mirilor, vin miri care sunt dezamagiti ca nu isi gasesc sala si data mult visata libera, iar unii dintre ei "sunt nevoiti" sa isi caute in alta parte pentru ca isi doresc o data anume. Eu, recomand intotdeauna sa iti organizezi nunta in functie de furnizorii buni si apoi dupa data. 

 

As vrea sa iti povestesc ceva amuzant din momentul in care imi organizam propria nunta. Data aleasa de mine si sotia mea era 26 iunie 2021 la Palatul Mirilor...  o zi de post, deoarece pentru faptul ca noi suntem organizatori de evenimente nu avem foarte multe alternative. Totodata am ales aceasta data si pentru ca, intr-un fel ,nu concuram cu alte nunti in acea zi, in sensul ca invitatii ar putea avea mai multe evenimente intr-o seara.

 

Desi, sfatuiesc de ani de zile mirii sa isi contracteze toti furnizorii cu mult timp inainte, mergand pe zicala "fa ce zice popa, nu ce face el", am lasat rezervarea camerelor de cazare pentru invitati si furnizori pe ultima suta de metri, mai exact, pentru ultima saptamana inainte de nunta. Stiind ca nunta e in post si nu mai sunt alte evenimente atunci, mi-am spus in sinea mea ca hotelurile din oras se vor ruga de mine, imi vor face cele mai bune oferte sa iau camere la ei.

 

Si poate ca asa ar fi fost... daca nu as fi aflat chiar cu 5 zile inainte de nunta, ca in orasul meu in acelasi weekend cu nunta mea, avea sa se desfasoare "Campionatul National de Lupte", iar hotelurile erau full. Nu gaseai absolut nici o camera.

 

Ce am facut... am avut norocul ca o echipa de lupte a fost descalificata si am reusit sa rezerv camere pentru invitatii mei, mai aveam cateva camere de hotel ale mele care erau si acelea rezervate, si restul cazarilor le-am facut in orasele vecine la 40-50 km.

 

Nunta ta nu e singura din tara!

 

Planifica-ti totul din timp, nu lasa nimic pe ultima suta de metri. Desi, e usor de spus, acest lucru e cel mai greu de facut, pentru ca efectiv uiti ca nunta ta nu e singura din tara, iar furnizorii buni se rezerva repede, camerele de cazare la fel, rochia de mireasa dureaza pana e gata, verighete la fel  si tot asa.