Tortul mirelui - tort de shot-uri noul trend la nunti


Foarte interesant cat de mult au evoluat nuntile in Romania. Deja romanii devin trend setteri in lume la cele mai wow nunti si asta datorita furnizorilor care investesc constant in servicii dar si mirilor care sunt flexibili si deschisi la nou.

Unul dintre serviciile care au prin teren anul acesta, a fost tort-ul de shot-uri cunoscut si ca tortul mirelui. 

Daca in anii anterior se serveau shot-uri pe tavi direct de catre ospatari astazi, se poarta tortul de shot-uri. Un suport in forma de tort pe care se aseaza cateva zeci de shot-uri (pana la 100 de preferat) in diverse arome si culori. 

Cand prezentam tortul de shot-uri?

Mirii de obicei se lasa pe mana celor care ofera acest serviciu, astfel ca majoritatea prezinta tortul de shot-uri la o ora fixa. Sugestia nostra este sa construiti momentul in functie de ceea ce va doriti si de ceea ce aveti nevoie:

1. Daca lumea nu danseaza, inca nu este suficient de antrenata, puteti crea un moment in care sa ii invitati pe toti la cate un shot, in ideea de a-i angrena in distractie. 

2. Daca deja lumea este pe ring si se distreaza foarte tare, aducand tortul mirelui veti amplifica si mai mult distractia. 

Ramane la latitunea voastra sa decideti cum aveti nevoie. 

De cate ori prezentam tortul mirelui?

In general acesta se prezinta o singura data, dar nu exista o regula fixa. Din punctul nostru de vedere il puteti prezenta ori de cate ori doriti. 

Cum prezentam tortul de shot-uri?

Momentul in sine trebuie construit, in sensul ca doar aducand un suport cu cateva shot-uri pe el nu va efectul dorit. Ca momentul sa fie unul reusit trebuie sa inchideti din lumini, ridicat putin volumul la muzica, iar muzica sa fie una antrenanata. Daca aveti un MC care sa prezinte momentul acesta va ajuta si mai mult la crearea unui m oment reusit. 

Unde gasim tort de shot-uri?

In viitor locatiile de nunti ar trebui sa aibe toate acest tip de tort, pe care il pot achizitiona de la wedeco.ro. 

Insa daca doriti il puteti inchiria de la firme de bartending, cautand pe google "tortul mirelui de inchiriat".