Teen Spirit Weddings – De ce nuntile din 2022 trebuie sa fie super distractive?


Daca urmeaza sa te casatoresti in 2022 cu siguranta esti nascuta dupa 1990 sau cel putin ti-ai trait adolescenta in anii 90-2000.

Iti mai aduci aminte cum era cand erai adolescenta? Ce simteai atunci?

Libertate in gandire, libertate in a face ce iti doreai, libertate in creativitate… imaginatia si curajul tau erau la limite greu de atins, dansai, zambeai, iubeai fara sa fii conditionata de nimic din interiorul tau.

Mergeai fara parinti cu prietenii in vacante, in tabere, in cluburi, la mare, la munte si peste tot era distractie pura. Si inca ceva… iti amintesti pe ce muzica te distrai? De fapt iti amintesti care era melodia pe care o fredonai cu gura pana la urechi impreuna cu prietenii, desi suna ca naiba. De exemplu in gasca mea cand ascultam N&D – Vreau sa plang, toti urlam ca nebunii, luam toti sticle goale in mana si ne prefaceam ca sunt microfoane, cantam pe roluri, eu eram Nick si sotia mea era Delia… ce amintiri frumoase.

Sunt sigur ca si tu ai multe lucruri frumoase de povestit din adolescenta ta legat de felul in care te distrai, de muzica pe care o ascultati, de obiceiuri dragute pe care le aveai.

Si ce s-a intamplat?

Te-ai trezit - vorba Deliei “om mareeee” care vrea sa isi faca nunta si in loc sa asculti la nunta muzica anilor tai de adolescenta, in loc sa te distrezi cu jocuri de lumini pentru ca tu ai mers dintotdeauna in cluburi, in loc sa oferi lucruri spectaculoase care iti placeau in marile cluburi Bamboo, Nuba sau altele pe care le frecventai, in loc sa ai un barman profesionist care sa iti faca cele mai nebune shot-uri… tu asculti Ion Suruceanu – Ce seara minunata, stai cu becurile aprinse la maxim, bei spritz la carafa si te comporti ca “niste batrani”.

Si stii de ce se intampla asta? Pentru ca in sinea ta ai senzatia ca “nuntile sunt de batrani” si o faci doar ca sa fii in rand cu lumea. Pentru ca ai o astfel de gandire iti lasi mai mult parintii si babele din cartier sa dicteze cum va fi cel mai important eveniment din viata ta. Alor tai le place Ion Suruceanu si Modern Talking  pentru ca le aminteste de adolescenta lor, ei au crescut pe o muzica, dar tu ai crescut pe alta.

Sa-ti intre bine in cap ca la nunta trebuie sa aduci TEEN SPIRIT-ul tau, ca tie iti place muzica remixata, ca iti plac luminile disco, ecranele led mari, sonorizarea super smechera, iti place sa asculti o formatie de calitate, dar si un DJ, iti place sa mergi la bar cu prietenii si sa beti un rand de shot-uri. Asta esti tu si asta trebuie sa faci la nunta ta!

Nuntile in 2022 vor fi super distractive daca le organizezi ca si cand ai fi adolescenta iar!

Si daca nu ma crezi te invit sa vezi cum a fost la nunta mea in 2021! Apasa pe link-ul de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=2ERiqo3jO_8