Tendințele noului sezon de nunți 2020-2021


Care sunt tendințele noului sezon de nunți?

Fiecare an aduce noi și noi lucruri interesante pentru miri și invitații lor. De unele tendințe scăpăm definitiv iar pe altele le îmbrățișăm cu tot dragul și vi le prezentăm și vouă.

Nu se mai poartă huse la scaune

Banalele huse de scaune, atât de prezente la toate nunțile din ultimii ani, par să se facă în sfârșit nevăzute. Locul lor este luat de scaune moderne, confortabile, care oferă un plus de valoare decorului și atmosferei. Decorul aerisit și natural, scaunele aurii, frumoase și elegante, dau nunților un aer de lux festiv în adevăratul sens al cuvântului.

Decorurile devin din ce în ce mai frumoase și mai naturale

Nu ne mai străduim să creăm decoruri din fețe de mese și huse de scaune. În locul lor, aducem aranjamente proaspete, din flori naturale, care să ofere senzația de tinerețe, prospețime și bucurie. Mesele au suprafețe lucioase, oglindă, arată senzațional și completează perfect decorul unei nunți super moderne.

Atmosferă romantică și lumini arhitecturale

Invitații tăi trebuie să intre într-o atmosferă de petrecere pentru a se relaxa și pentru a se distra cu plăcere. Nunțile la care toate luminile sunt aprinse vor avea mereu ringul de dans gol. Nimeni nu-și dorește să se simtă privit și criticat de ceilalți mai ales dacă nu are talent la dans. Cere salonului să-ți creeze o atmosferă intimă și relaxată cu ajutorul luminilor arhitecturale. Doar așa veți reuși să vă bucurați împreună de o petrecere pe cinste, o petrecere specială nu o seară de dans inhibat cu toate luminile aprinse.

Cabina Foto nu trebuie să lipsească

Cabina Foto nu este un moft. Putem garanta că îți va ajuta invitații să se ridice de pe scaune, să socializeze, să iasă la dans și să râdă. În plus, fiecare invitat va pleca acasă cu o fotografie amintire, o fotografie pe care o va păstra pentru că și-a făcut-o chiar el. Nu e nevoie ca voi, mirii, să apăreți în fiecare fotografie. Invitații se vor bucura dacă le veți da libertatea să se pozeze cum și cu cine doresc. Veți vedea cum atmosfera se va relaxa și toți vor deveni mai zâmbitori pe măsură ce se distrează la cabina foto.

Adio nunți ca în anii 70

Toată lumea știe cum e la nuntă. De asta mulți refuză să mai participe la vreun astfel de eveniment. Multora li se pare că distracția la nuntă a devenit comună, ieftină, mâncarea proastă, muzica învechită. Nunțile, evenimente atât de importante în viața de familie, s-au transformat în motiv de glume pe internet.

De ce?

Pentru că mulți miri nu reușesc să-și aducă evenimentele din 1970 în 2020 ca distracție și valoare. Pentru ca tu să reușești să ai o nuntă extraordinară, modernă, cu super distracție, am hotărât să îți punem la dispoziție nu doar decoruri la modă ci tot suportul de care ai nevoie pentru a organiza o nuntă.

Wedflix este platforma de wedding planning online creată cu scopul de a transforma nunțile în evenimente la care toți invitații să vrea să participe și să se bucure că au participat.

Știm că vrei o nuntă apreciată așa că suntem aici și să te ajutăm să o ai! Intră în Wedflix!