Cum sa faci o invitatie de nunta care sa atraga atentia!


Invitatia de nunta conteaza si oricine iti spune sa nu-ti bati capul prea tare cu ea pentru ca va ajunge oricum la gunoi, fie n-a avut nunta, fie si-a permis sa-si trateze invitatii ca pe niste numere la mese si a platit pretul.

Placerea de a primi o invitatie la nunta

In zilele noastre se vorbeste prea mult despre nunti ca despre niste evenimente nefericite la care esti de multe ori obligat sa mergi. Adevarul e ca nuntile sunt inca pentru multe familii ocazii de fericire, ocazii de bucurie, prilej cu care rude imprastiate prin toata lumea se aduna si se bucura impreuna. Da, pentru multi placerea de a primi o invitatie la nunta este extrem de reala. Nunta in sine este un prilej de emotie, fericire si distractie intre prieteni si familie.

Daca lumea se bucura oricum, mai merita sa-mi bat capul cu detalii?

ABSOLUT. Lumea nu se bucura oricum. Oamenii vor sa fie tratati cu atentie si politete. Nu-ti permite nicio secunda sa scazi standardele pentru ca rudele si familia vor veni oricum la nunta ta. S-ar putea sa ai surprize neplacute. Oamenii se bucura sa vina la nunta ta daca le spui din timp ca ai nunta ca sa-si poata face planurile. Stii cate cazuri de invitati care n-au venit la nunta pentru ca n-au primit invitatia la timp cunosc? Sute!

Ce sa scriu in invitatia de nunta?

Fii sincer. N-ai fi impresionat daca ai primi o invitatie si pe plic ar fi scris de mana numele tau? Sau mai frumos, daca invitatia ti-ar fi adresata pe numele de alint, sau daca cineva ti-ar scrie „prietenului nostru de suflet, Adrian”?

Cele mai multe invitatii au plicuri scumpe si pe care nu scrie nimic. Invitatii trimise la gramada, catre niste anonimi de care prea putin i-a pasat cuiva. Textul de pe plic si importanta lui e doar unul dintre elementele textului invitatiei de nunta. Fiecare cuvant conteaza. Fiecare indiciu despre cat de frumos va fi la nunta voastra conteaza. Nu fi zgarcit cu detaliile! Scrie, scrie, scrie! Nu stii ce sa scrii? Nu stii ce detalii sa dai? Am o surpriza pentru tine! Una mare!

Intr-o zi, m-am hotarat sa scriu o carte!

Merg anual la zeci de nunti! Primesc anual zeci de invitatii! As putea sa vorbesc despre nunti, invitati si invitatii ore in sir. Am material cat cuprinde. Unele invitatii m-au surprins placut altele m-au lasat rece. Intr-o zi am inceput sa notez idei. Am stat de vorba cum miri, furnizori de invitatii, am cerut pareri, am structurat opinii si mi-a iesit o carte! Da, o carte despre invitatia de nunta!

Am scris o carte in care explic tuturor cum sa fie politicosi cu invitiatii lor, cum sa nu jigneasca din greseala pe cineva cand inmaneaza invitatia, cum sa adreseze invitatiile diferitelor categorii de oameni astfel incat fiecare in parte sa se simta pretuit, apreciat, dorit si incantat.

Am scris o carte despre emotie, eticheta dar si despre cum sa te descurci cu furnizorii de invitatii care nu stiu exact ce doresti pentru ca nu te cunosc.

Am scris o carte in care iti arat pas cu pas pe ce merita si pe ce nu merita sa dai banii in materie de invitatii de nunta! Da, sunt banii tai dar nunta costa enorm si sunt sigur ca mai vrei sa tai niste cheltuieli pe ici pe colo!

Am scris o carte despre invitatia de nunta pentru ca invitatia e cel mai important element al planificarii nuntii. Daca nu dai invitatia, nu vin oamenii. Daca o arunci peste gard cu nepasare, nu vin oamenii! Daca faci o invitatie standard,scrisa cu nepasare, cu texte siropoase luate de pe un site folosit de mii de miri din toata tara,  nu vin oamenii! Daca scrisul de pe invitatie e prea ingramadit, prea mult, aranjat gresit, nu se vede, nu se intelege, arata neplacut, nunta ta va capata un renume prost din start!

DACA NU VIN OAMENII, nunta ta va fi mai trista!

Cred din tot sufletul ca felul in care compunem invitatii de nunta merita discutat. Invitatia de nunta este importanta si daca si tu crezi la fel, te invit sa compui una care sa merite citita!

Vrei sa vezi ce surpriza ti-am pregatit?

Click AICI!