Târgul de Nunți Ghid Mariaj 7-9 Mai 2021 Iași - Semne bune pentru sezonul de nunți 2021!


  • Acasa
  • »
  • Blog
  • »
  • Start planificare
  • »
  • Târgul de Nunți Ghid Mariaj 7-9 Mai 2021 Iași - Semne bune pentru sezonul de nunți 2021!

Lucrurile merg spre bine cu nunțile 2021. Dacă se organizează târguri de nunți, semnele sunt foarte clare. Înseamnă că noul sezon de nunți va fi unul plin distracție și că ne vom putea bucura din nou alături de cei dragi de petreceri de nuntă extraordinare.

Așadar, în perioada 7-9 Mai 2021, miresele din zona Moldovei (dar nu numai) sunt invitate la Sala Polivalentă din Iași la Târgul de Nunți Ghid Mariaj.

Pentru că se dă drumul la nunți în 2021 și multe mirese sunt probabil în urmă cu pregătirile, am decis să te ajutăm să te pregătești cât mai repede pentru nuntă fie că o ai în Iulie, August, Septembrie sau Octombrie.

Cum te ajută o vizită la târg?

Târgul își propune să te ajute pe tine, ca mireasă, să faci cele mai bune și inspirate alegeri pentru nunta ta. Ne propunem să aducem cât mai aproape de tine, cei mai buni profesioniști din toate domeniile nunților. Facem asta pentru ca tu, mire și mireasă, să-ți poți pune la punct cât mai repede nunta, în cele mai mici detalii.  

La târgul Ghid Mariaj, o mireasă poate găsi într-un singur loc aproape tot ce are nevoie pentru o nuntă extraordinară, bine planificată, o nuntă care atrage invitații și îi îndeamnă să petreacă până în zori: case de modă cu ultimele modele de rochii, modele noi de pantofi, bijuterii, firme de invitații și mărturii, fotografi și videografi, firme de torturi, flori și decorațiuni etc.

Dacă alegi să vizitezi târgul, vei descoperi idei unice și secrete de planificare a nunților, vei putea descoperi oferte de la saloanele de nuntă din Iași și multe altele.

Sezonul de nunți 2021 stă să înceapă și nunta ta merită organizată după ultimele noutăți. Pentru că vrei să impresionezi invitații care abia așteaptă să participe la nunți în 2021!